Καλή Χρονιά! Έχεις ευχές από τους συντάκτες του Followme!

Καλωσορίζουμε το 2015!
Καλή Χρονιά! Έχεις ευχές από τους συντάκτες του Followme!



10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1…Ευτυχισμένο το 2015! Όχι, μην τρομάζεις, δεν είμαστε πάνω από τον υπολογιστή κάνοντας το final countdown για τη νέα χρονιά, ή ποιος ξέρει μπορεί και να είμαστε. Σε κάθε περίπτωση, εδώ στο followme.gr είμαστε ανυπόμονοι και θέλουμε να σου κάνουμε ποδαρικό και να σου δώσουμε τα Πρωτοχρονιάτικα φιλιά και τις ευχές μας τώρα που καλωσορίσαμε το 2015.

Ιδού οι ευχές…

Της Νάνσυς Ζαμπέτογλου που έχει πάντα μια ωραία ιδέα και μια χρήσιμη συμβουλή να μας πει:

Εύχομαι το 2015 να φέρει στους Έλληνες ωριμότητα και κουράγιο για να ξεκινήσουμε σιγά σιγά να παίρνουμε σωστές αποφάσεις. Κατά τα άλλα εύχομαι να καταλάβουμε ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να χαλιόμαστε με χαζομάρες και να ζήσουμε κάθε μέρα του 2015 με τη χαρά και το κέφι που της αξίζει. Χρόνια πολλά και χαρούμενα!

Του Θανάσση Αναγνωστόπουλου που με έναν μαγικό τρόπο βλέπει το λάθος πριν προλάβουμε να πατήσουμε save:

Πολλοί φίλοι, λιγότερη δουλειά, περισσότερη αγάπη, καλή υγεία, αρκετή υπομονή κι ατελείωτη πλάκα!

Της Μάρως Παρασκευούδη, του κοριτσιού που ξέρει πού θα φας και θα πιείς χωρίς να το μετανιώσεις ποτέ:

2015: Eat, Drink and Be Merry!

Του Δημήτρη Δρίζου, που κάθε του στιγμή και σκέψη τη μετουσιώνει σε εξομολόγηση ενός άντρα:

Εύχομαι το 2015 να φέρει σε όλους όσα τους στέρησε το 2014. Πάνω από όλα υγεία, ευτυχία και κοντά μας να έχουμε όλοι ανθρώπους που μας κάνουν να νιώθουμε καλά και μας αγαπούν.

Της Κωνσταντίνας Μπιτζήλου, που ξέρει τι θα συμβεί για εσένα πριν από εσένα:

Εύχομαι το 2015 να κερδίσω το τζόκερ. Άλλωστε ο Άγιος Βασίλης ξέρει πως τα λεφτά δεν πρόκειται να χαλάσουν τον χαρακτήρα μου! Εύχομαι ακόμα, να βγάλει καινούργιο δίσκο ο Καρβέλας και να συνεχίσει η Σπυροπούλου να κάνει εκπομπή. Ακόμα, ενόψει εκλογών εύχομαι να γυρίσουμε σε εκείνα τα «χρυσά χρόνια» που οι τράπεζες έδιναν σε όλους δάνεια και πιστωτικές κάρτες (μπας και δούμε μια άσπρη μέρα). Βέβαια, άμα κερδίσω το τζόκερ δεν θα τους έχω ανάγκη.

Του Αρτ Αντιμιάν, του αγοριού που κυνηγάει με στιλ του εγχώριους celebrities και έκανε μέχρι και τον Ρουβά να πει δυο λόγια παραπάνω:

Το 2015, ο καθένας ας φτιάξει το δικό του παραμύθι και να γίνει ο ήρωας μιας ιστορίας που θα έχει Happy End.

Της Αθηνάς Κουτρομάνου, που μας έμαθε πώς μπορούμε τουλάχιστον να ντυνόμαστε σαν τη Δούκισσα αφού δεν μπορούμε να αποκτήσουμε τα πόδια της:

Εύχομαι το 2015 ο καθένας να είναι αυτό που θέλει να είναι και κυρίως fabulous και glamorous.

Της Δανάης Γεωργαντά, που μας κάνει να χαμογελάμε κάθε φορά που ανεβάζει τα βιντεάκια της:

Εύχομαι το 2015 να βγει έρευνα η οποία θα αποδεικνύει πως ο συνδυασμός σουβλάκια και coca cola είναι καλό για την υγεία και αδυνατίζει ώστε να φάμε όλες με την ησυχία μας!

Της Νάνσυς Φαφούτη, που ακόμα να καταλάβουμε ποια είναι τα θέματα που κάνει:

Ας είναι το 2015 τόσο αστείο όσο η τούμπα του Elton John, τόσο νόστιμο σαν τα βρώμικα που προτείνει η Μάρω και τόσο όμορφο σαν την Shiloh Jolie-Pitt.

Και at last but not least, της Κατερίνας Ιωακείμ, της άγρυπνης αρχηγού μας και ψυχής του followme.gr:

Εύχομαι τη νέα χρονιά να θυμηθούμε να δείξουμε την αγάπη μας στους σημαντικούς της ζωής μας που όλο περιμένουν μια αγκαλιά κι εμείς την ξεχνάμε γιατί δεν προλαβαίνουμε! Να λέμε σ' αγαπώ/ μου λείπεις/ σε χρειάζομαι και να νιώθουμε ευτυχισμένοι/ δυνατοί/ τυχεροί που τους έχουμε δίπλα μας. Υγεία, χαρά και χιλιάδες μικρές στιγμές μεγάλης αγάπης για όλους. 

Καλή μας χρονιά!