Dear Santa... η wish list της Κωνσταντίνας

Oι συντάκτριες και οι συντάκτες του #Followme φτιάχνουν την δική τους λίστα για τα Χριστούγεννα. "Aγαπημένε μου Santa, ήρθε η ώρα να τα πούμε! Όοοοοοχι δεν θα ζητήσω πολλά..."
Dear Santa... η wish list της Κωνσταντίνας



Dear Santa,

Το ξέρω έχω πολλααααά χρόνια να σου γράψω. Μπορεί και να μου θύμωσες για αυτό (ή απλά να σκέφτηκες “ωραία γλιτώσαμε από αυτή”), αλλά επειδή η Κατερίνα, η αγαπημένη διευθύντρια όλων μας εδώ (σλουρπ σλουρπ) απαίτησε να το κάνουμε, δεν είχα κι άλλη επιλογή.

Τώρα μεταξύ μας Βilly (μου επιτρέπεις έτσι;) άλλωστε μεγάλωσα αρκετά από τότε (εντάξει όχι και τόσοοοο πολύ) αλλά καμιά φορά μου ΄ρχεται ακόμα στο μυαλό η εικόνα να κρύβομαι πίσω από τον καναπέ και να περιμένω να δω πότε θα μπεις από την μπαλκονόπορτα (γιατί από την καμινάδα χλωμό) για να μου αφήσεις κάτω από το δέντρο τα δώρα μου. Μάταια όμως...

Οι φήμες ακόμα και σήμερα λένε πως ΔΕΝ υπάρχεις στ' αλήθεια, ενώ έχει δημιουργηθεί ένας μύθος γύρω από το όνομά σου. Εγώ να ξέρεις δεν τους πιστεύω κι ας είσαι άφαντος. Αυτή είναι η γοητεία σου άλλωστε.

Λοιπόν, πριν αρχίσω να γράφω τη λίστα μου θέλω να ξέρεις πως ειδικά φέτος ήμουν καλό παιδί. Επίσης, δεν είμαι αχάριστη. Σε ευχαριστώ για όλα τα καλά που μου έχεις στείλει ως τώρα (ειδικά για εκείνο το αγόρι που το όνομά του αρχίζει από Σ....), για το ότι με γέμισες με αισιοδοξία σε περιόδους που όλα ήταν μαύρα γύρω μου και για το γεγονός ότι πάντα στο τέλος ό,τι άσχημο κι αν γίνεται μου στέλνεις λίγη από την αστερόσκονή σου!

Αλλά επειδή πολύ... μελό πάω να γίνω (και δεν μου πάει) αφήνω στην άκρη τις ευχές περί αγάπης, υγείας κτλ κτλ (αυτά εννοούνται αγαπητέ μου) και περνάω στα υλικά δωράκια. Ετοιμάσου να βάλεις το χέρι στην τσέπη για τα καλά (τόσα χρόνια δεν σε είχα ενοχλήσει) και επειδή όπως κάθε γυναίκα είναι σπάταλη και άπληστη (θα δεχτώ μετά τα επικριτικά σχόλιά σου), ΑΚΟΥ λοιπόν:

Ένα ταξιδάκι στη Νέα Υόρκη θα μου το κάνεις

Kαι μην μου αρχίσεις και συ τα ίδια του τύπου "Μα πριν λίγες μέρες δεν γύρισες από Ιταλία"; Ε και; Σου απαντάω εγώ. Σιγά τα ταξίδια που έχω προλάβει να κάνω. Δηλαδή μέσα στο 2015 δεν πρέπει να κάνω άλλο (ένα) ταξιδάκι; Πώς θα εξελιχθώ σαν άνθρωπος; Πώς θα δω νέα τοπία και να αποκτήσω εμπειρίες; Θέλω να περπατήσω συνάμενη κουνάμενη στην Fifth Avenue (τρομάρα μου) και να χαζεύω τις βιτρίνες στο Μανχάταν σαν μια άλλη Carrie Bradshaw γιατί για να ψωνίσω δύσκολο (εκτός κι αν εσύ δείξεις μεγαλοψυχία). Εκτός αυτού, πίστεψέ με έχω ακόμα πολλούς σοβαρούς λόγους για να την επισκεφτώ. Να ξέρεις, συμβιβάζομαι εναλλακτικά με Ισπανία ή Σκωτία, σε περίπτωση που σου πέσει για φέτος "βαριά" η Νέα Υόρκη.

Xρειάζομαι μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή 

Έχεις δει πόσο έχουν; H πιο φθηνή ξεκινάει από 500 ευρώ. Πού να τα βρώ τόσα λεφτά για κάτι τέτοιο; Δεν με νοιάζει το χρώμα, ή η μάρκα. Θες Canon, θες Nikon εγώ είμαι βολικός άνθρωπος. Εδώ θα τα χαλάσουμε; Θέλω και γω να μπορώ να τραβάω μοναδικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης γιατί με το κινητό και την kodak των 70 ευρώ δεν πάω πουθενά. Να ξέρεις αυτό το δωράκι κολλάει τέλεια με το ταξιδάκι στη Νέα Υόρκη.

Θέλω σαν γυναίκα και γω το άρωμά μου

Επειδή ξεκίνησα λίγο απότομα, είπα να ρίξω λιγάκι το budget. Ένα άρωμα επιβάλλεται λόγω γιορτών. Ε; Πάρε μου το νέο Ange ou Demon (Le Secret) Elixir της Givenchy. 126 ευρώ τα 100m μόνο! Έλα μην είσαι τσιγκούνης...

Μια μηχανή espresso

Eίμαι γνωστή λάτρης του (καλού) καφέ και επειδή όσο και να πιω σχεδόν ποτέ δεν είναι αρκετό, πάρε μου μια μηχανή espresso να πίνω το καφεδάκι μου. Ευκαιρία να μην χαλάω και τα λεφτά μου στις καφετέριες. Έλα τόσο έχουν πέσει οι τιμές. Πάρε μου την Krups Nespresso Inissia XN1001, που είναι και μικρή. Με 79 ευρουλάκια έχεις "καθαρίσει".

Κάνε μου δώρο το service στο αμάξι (ή τα τέλη κυκλοφορίας)

Μην ξεχνιόμαστε! Και τα μετρητά είναι ένα καλοδεχούμενο δώρο. Ειδικά αν συνοδεύεται και από αγάπη! Αγάπη πάνω απ όλα Santa! Δεν θα σου πάει πολλά, ψιλοπράγματα γύρω στα 120 ευρώ το μικρό service και 240 ευρώ τα τέλη κυκλοφορίας. Ε;

Πλήρωσέ μου το ΕΞΩΔΙΚΟ της Cosmote

Χρωστάω Santa! Θα πάω φυλακή το καταλαβαίνεις; Μου έστειλε εξώδικο η Cosmote για 112 ευρώ και να φανταστείς δεν με πήραν καν τηλέφωνο. Τι να κάνω; Βοήθα λίγο... Ούτε η Μενεγάκη με τον Λάτσιο τέτοια δικαστική διαμάχη.

Πάρε μου αυτό το συνολάκι για τις γιορτές

Πώς θα κάνω ρεβεγιόν; Mε τα περσινά; Έλα δεν θα σου κοστίσει. Τέλειο σετ από torouxo.gr και πολύ οικονομικό. Κολιέ (€9,90) Midi φούστα με άνοιγμα μπροστά (€17,90) Τσάντα φάκελος (€19,90) Τοπ δαντέλα (€24,90) Ευτυχώς γόβες έχω!

Ένα εύχρηστο εργαλείο για... σγουρά μαλλιά

Κορίτσι είμαι και εγώ και θέλω να φτιάχνω τα μαλλιά μου πού και πού. Και επειδή με τα ρόλεϋ δεν πρόκεται να κάτσω με τις ώρες πάρε μου το Babyliss pro perfect curl, όλα γίνονται παιχνιδάκι με μια κίνηση! 129 ευρώ μόνο έχει, please!

Πάρε μου μια γάτα Περσίας σαν το Mr Tinkles!

Tον αγαπώ! Είναι τόσο γλυκά κακιασμένος! Πάρτον μου σε παρακαλώ. Μπορεί να μαδάει πιο πολύ κι από μένα, αλλά έχω κάνει ήδη την εικόνα στο μυαλό μου. Θα κάθεται δίπλα μου στον καναπέ και θα χαϊδεύω την χαίτη του ενώ θα βλέπουμε τηλεόραση τα κρύα βράδια του χειμώνα... Εναλλακτικά, μπορείς να μου πάρεις μια γατούλα σαν την "Τσουμπάκα".

Να αυτήν εδώ: 

Υ.Γ Κάπου εδώ λέω να σταματήσω (άρχισα να κουράζομαι κιόλας). Να ξέρεις πως θα εκτιμήσω δεόντως την ανταπόκρισή σου σε αυτά που σου ζήτησα. Αν παρ' όλα αυτά λόγω κρίσης φέτος δεν βγαίνεις (καταλαβαίνω είναι πολλές οι υποχρεώσεις) θα ήμουν ευχαριστημένη αν κατάφερνες τα εξής: 

- Να στείλεις το βιογραφικό μου στους Νew York Times (αν και εδώ στο #Followme καλά είναι αλλά λέμε τώρα) και να με πάρουν δοκιμαστικά έστω για μια βδομάδα (και καφέδες να φτιάχνω ακόμα! Είναι μια αρχή και αυτό)

- Να σταματήσεις την αχαριστία στον κόσμο (τώρα τελευταία μαζεύτηκαν και πολλοί πανάθεμα τους)

- Να βοηθήσεις να βγούμε από την οικονομική κρίση επιτέλους (ως πότε θα πληρώνουμε;)

 

Με αγάπη, 

Κωνσταντίνα Μπιτζήλου 

(για σένα "Μπίτζι")