Τι ψάχνω στο google; Ό,τι πιο κουλό μπορείς να φανταστείς!

Το άρθρο είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία! (Με αληθινές φωτογραφίες!)
Τι ψάχνω στο google; Ό,τι πιο κουλό μπορείς να φανταστείς!



To google και εγώ έχουμε μια χημεία, μια σχέση περίεργη και στενή συνάμα. Με κάνει να νιώθω ελεύθερη να ψάξω τα πάντα. Κουλά, περίεργα, χρήσιμα, ασήμαντα, αστεία, χαζά. Δεν σπαταλάω πολλές ώρες. Αλλά όταν αποφασίσω να το κάνω θα το τερματίσω. Ότι σκέφτομαι το γκουγκλάρω. Έχει αντικαταστήσει το "σκέφτομαι και γράφω". Και όλη αυτή η φάση με ξετρελαίνει. Διότι άπαξ και μπω σε αυτή τη διαδικασία δεν πρόκειται να βγω έτσι απλά. Υπάρχουν τόσα παρακλάδια εκεί μέσα που το ένα οδηγεί το άλλο και εγώ απλά ακολουθώ την πορεία. Όπως με πάει. Καμιά φορά μπλέκω και κάνω αποσύνδεση αμέσως. Μπορώ άνετα από εκεί που ψάχνω για παράδειγμα outfits με Vans να οδηγηθώ εν τέλει στην σκέψη "αν υπάρχουν νεφελείμ". Και άλλα τέτοια κουλά.

Θα ξεκινήσω από τα βασικά. Έχω γκουγκλάρει τον εαυτό μου. Έχω "τεστάρει" την google και τις πληροφορίες που έχει συλλέξει για μένα.

Αποτέλεσμα; Ελλιπή στοιχεία!

Kαι τα αποτελέσματα είναι αυτά. 

Ενώ έχω τόόόσα πράγματα εκεί χαμένα στο internet! Θα στα δείξω για να σου φτιάξω τη διάθεση. Θα γελάσεις! 

-Πάτα στο youtube το εξής: "Οδοιπορικό στις απόκρυφες παραλίες του Πόρτο Ράφτη".

-Πάτα οπωσδήποτε play εδώ. Θα γελάσεις στα σίγουρα. Δώσε προσοχή στο πως κουνάω το μικρόφωνο, στον αγχωμένο μπάρμαν, στη σκηνοθεσία και στο ότι γελάω απροκάλυπτα μπροστά στην κάμερα!

Εδώ και κάτι χρόνια με ταλαιπωρεί ένας βήχας. Ανεξήγητος. Δεν μου έχουν βρει κάτι. Μάλλον είναι αλλεργική αντίδραση. Μάλλον...Για κάτσε να το ψάξω:

Βγήκαν χιλιάδες αποτελέσματα και χάθηκα. Το εγκατέλειψα το project και πήγα σε έναν γιατρό.

Αλλαγή θέματος

Βλ'επω πολλές σειρές. Μια από αυτές είναι και το American horror story. Με ξετρέλανε. Υπήρχε μυστήριο, suspence. Ώστόσο όμως δεν πρόλαβα να τελειώσω τους κύκλους. Λόγω δουλειάς. Ξέρεις. Γι΄αυτό και έκανα το εξής:

Kαι φυσικά βρήκα την άκρη μου. Απρόβλεπτο τέλος!

Extra πληροφορία (που θα σου χρησιμεύσει και πιο κάτω).

Είμαι μεταφυσικό τυπάκι. Αναμφίβολα. Και οι ανησυχίες μου είναι πολλές. Όσο και αν νυστάζω όταν τύχει και πάει η κουβάντα εκεί με το παρεάκι, μπορώ να ξημερώσω μιλώντας για φαντάσματα κ.τ.λ. 

Σίγουρα θα ψάξω αυτό:

Συνήθως καταλήγω σε τρομακτικά πράγματα που μετά από κάποια φάση με φοβίζουν. Κλείνω τον υπολογιστή επί τόπου!

-Mετά την περιπέτεια που είχα με το μαυριστικό spray είπα να ψάξω να βρω πιο φυσικούς τρόπους, για να μαυρίσω!

Όπως ξέρεις και όπως τους έχω πρήξει όλους είμαι κατά φαντασίαν surf girl. Οπότε είναι και απόλυτα λογικό να ψάχνω βίντεο με surf, για να τρελαθώ αλλά και να κάνω ένα update στις surf γνώσεις μου!

Επανέρχομαι στις πνευματικές μου ανησυχίες!

Με μια πρόταση θα σε βάλω στο θέμα: "Ζουν ανάμεσά μας". Λίγο να έχεις κάνεις ζάπινγκ θα έχεις πετύχει κάποια στιγμή τον Λιακόπουλο να σε προτρέπει να αγοράσεις τα βιβλία του. "Σηκωθείτε από καρέκλες, τραπέζια..." 

Και αυτό είναι ένα τυπικό google search που κάνω. Έχω και άλλα να μοιραστώ μαζί σου αλλά αυτά είναι τα πιο must και σουρεάλ (αγαπημένη μου λέξη).

Μετά από αυτό το post μπορείς να ακούσεις αυτό το τραγούδι. Του πάει τέλεια. Μπες στον ρυθμό! Εγώ είμαι ήδη και χορεύω. Ουουουου!