Eίπα στην κομμώτρια κόψ'τα μου ένα δάχτυλο και βγήκα πάλι με καρέ

Και άλλα τέτοια καθημερινά παράλογα.
Eίπα στην κομμώτρια κόψ'τα μου ένα δάχτυλο και βγήκα πάλι με καρέ



Θες να κόψεις λίγο την αφέλεια. Λίγο. "Μην πάει πάνω από το φρύδι" λες. Και βγαίνεις κινεζάκι που τρώει πολύ ριζάκι. "Καλησπέρα, ένα δαχτυλάκι να μου κόψετε, ίσι-ίσα την ψαλίδα", με γειά το νέο σου καρεδάκι! "Θα τα ανοίξουμε έναν τόνο" και φεύγεις Κατερίνα Καινούριου. WTF εκεί στα κομμωτήρια φίλες μου;

Ταξί
"Είναι 6,45€. Καλά κοπέλα μου με πενηντάευρω; Δεν έχω ρέστα". Και γιατί να έχει; Εσύ πρέπει κυρία μου να έχεις σταματήσει πριν στο περίπτερο να χαλάσεις. Απαιτείται να έχει ο οδηγός ταξί ρέστα από σπάνιο πενηντάευρω;

Μοδίστρα
Σου παίρνει μέτρα, σου κονταίνει τα μπατζάκια και έχεις και παράπονο ότι το ένα είναι πιο μακρύ; Τα πόδια σου φταίνε. Όχι η μοδίστρα σου!

Ψώνια
"Τι; Δεν σας κάνει; Μην ανησυχείτε καθόλου. Θα ανοίξει!". Ποτέ! Το 37 δεν έγινε ποτέ 38, το small ποτέ medium, το στενό άνοιξε μεν, δεν φάρδυνε δε.

Μάνα
"Κάνει κρύο έξω, ντύσου!". Και κάπως έτσι με το παρκά και το κλειστό σου παπουτσάκι, το θερμόμετρο του αυτοκινήτου δείχνει 31 βαθμούς. 

Δουλειά
"Πόσο νομίζεις θα σου πάρει αυτό; Πέντε λεπτα από το χρόνο σου; Δέκα;". Και με μία συλλογή πενταλεπτων και δεκάλεπτων καταλήγεις να φεύγεις κατά τις εννιά από το γραφείο".  

Δες εδώ υπέροχες εικόνες από τους δρόμους του κόσμου. Άσχετο αλλά πώς να ξεχαστεί κανείς από την κοντή αφέλεια;