Ηappiness fix: Τι μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση;

Φτιάξε σενάρια στο μυαλό σου και πίστεψέ τα!
Ηappiness fix: Τι μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση;



Θα μοιραστώ κάτι μαζί σου. Ποτέ δεν μπορούσα να αποφασίσω αν οι σκέψεις μου είναι αποτέλεσμα των ονείρων μου ή αν τα όνειρα είναι συνονθύλευμα των σκέψεων μου και συνεπώς το αποτέλεσμα. Σε έκαψα; 
Εντάξει δεν ήταν μια normal σκέψη, εδώ που τα λέμε. Και θα σε κάψω ακόμα περισσότερο. 
Αφού πιστεύω αυτό, σημαίνει ότι είμαι σε μια παράλληλη πραγματικότητα, άρα αυτά που μου συμβαίνουν δεν είναι "αλήθεια" (είναι παροδικά). Άρα δεν μπορώ να τα πάρω στα σοβαρά. Και έτσι φτιάχνω σουρεαλιστικά σενάρια και αφήνω τις σκέψεις μου ελεύθερες. (Ξεκάθαρη ευτυχία!)

Xαλάρωσε. Άκου ένα τραγούδι. 

 

Mπήκες στο mood που χρειάζεται το post; (Αν όχι πάτα το repeat.)

Εισαγωγή στο θέμα ~> Δυο μαγικές λέξεις ~> Ηappiness fix 
Θα σου πω τον δικό μου τρόπο. Και μετά θα βελτιώσεις τον δικό σου. Θα τον κάνεις πιο σουρεάλ. 

Σκοπός ~> Να βλέπεις τα πράγματα πιο χαλαρά και να διακωμωδείς τα πάντα. Ακόμα και τα αρνητικά μπορείς να τα κάνεις μεμιάς θετικά.
Πώς; 

Σκέψου σουρεαλιστικά. Βάλε τον ρεαλισμό στην άκρη. Ζήσε σε μια άλλη πραγματικότητα. Άλλαξε την καθημερινότητά σου.

Για παράδειγμα:

Nα έχεις την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα γνωρίσεις ένα τυπάκι σαν και αυτό: 
-Kούκλο 
-Από California
-Και να κάνει surf
Ρεαλιστικό;

Nα ανεβάζεις μια φωτογραφία και να τους πείθεις όλους ότι είσαι εσύ αυτή η αιωρούμενη εντυπωσιακή φιγούρα. 

Να αντιγράφεις σκηνές από τα Friends. 
Παράδειγμα ~> Να πηγαίνεις με τις φίλες σου και να δοκιμάζεις νυφικά και μετά να βγάζεις selfies. (Φοίβη από τα αριστερά, Ρέιτσελ στο κέντρο και Μόνικα στα δεξιά.) 

Nα προσπαθείς να κοπιάρεις την Μαίρη Συνατσάκη -όχι στα καλά της-αλλά ακόμα και έτσι να βγαίνει το αποτέλεσμα ~> Συνατσάκη Vs Κορρέ= 1-0

Να τρως ένα cupcake και να γίνεσαι χάλια. Και μετά να απαθανατίζεις τη στιγμή και να την ανεβάζεις στo instagram. (Να σου πω και την αλήθεια μου αυτή τη φωτογραφία την έβαλα για να ΞΕ-σοκαριστείς από την παραπάνω.)

Να μένεις από βενζίνη με το αμάξι σου, να είναι κλειστά τα βενζινάδικα, να είναι αργά τη νύχτα και εσύ να κάνεις σχέδια πάνω στο τζάμι με τους φίλους σου. (Όχι, δεν είναι μια απελπισμένη έκκληση βοήθειας, είναι απλά μια αυτοσαρκαστική αντίδραση της κατάστασης.)

Να κάνεις αποτυχημένα τον Χρηστάκη και την παρέα του. 

Να νομίζεις ότι θα ισορροπήσεις πάνω σε skate και ότι θα κάνεις ένα βήμα με αυτό χωρίς να σπάσεις τον καρπό σου. 

Να ξεμένεις από λεφτά και αντί να μιζεριάζεις να παίρνεις το στρατιωτικό jacket του μπαμπά σου, να το στενεύεις και να του προσθέτεις πινελιές και να το κάνεις το πιο fashion κομμάτι της ντουλάπας σου!

Να σου γράφουν το όνομά σου στην άμμο! So sweet! (Αν είσαι ρομαντική ψυχή τότε αυτή η κίνηση είναι αυτό που χρειάζεσαι!)

Να κάνεις όνειρα, να απογοητεύεσαι, να προσγειώνεσαι ανώμαλα και μετά να κάνεις πάλι όνειρα και να μην πτοείσαι με τίποτα.