Ανυπομονείς για το ΣΚ; 7 upbeat κομμάτια να παίξεις στο repeat (μέχρι να έρθει)!

Αυτή η playlist είναι μαγική!
Ανυπομονείς για το ΣΚ; 7 upbeat κομμάτια να παίξεις στο repeat (μέχρι να έρθει)!



Σήμερα είναι Πέμπτη. Μετράς αντίστροφα μέχρι να έρθει το Σαββατοκύριακο. Αυτό είναι ένα κίνητρο για να ανέβεις ψυχολογικά. Ωστόσο εσύ νιώθεις ακόμα down. Είσαι στο γραφειάκι σου και ρίχνεις κλεφτές ματιές έξω. Πολύ θα ήθελες να τα παρατήσεις όλα και να πας για ένα καφέ ή για ένα μπάνιο. Έχει τον ιδανικό καιρό και για τα δυο. Όμως αυτό μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Γι΄αυτό κάνε ένα διάλειμμα. Πάτα youtube και αναζήτησε τα παρακάτω τραγούδια. Το μόνο σίγουρο ότι δεν θα σου φτάσει η μια φορά. Το δάχτυλό σου θα πατήσει αυτόματα το repeat! 
(Όποτε νιώθεις ότι "πέφτεις" πάτα αμέσως play σε κάποιο από αυτά. Θα νιώσεις much better!)

1. Sia - Cheap Thrills (Εμείς πάντως (τα κορίτσια του followme.gr) το βάζουμε τέρμα όποτε θέλουμε να ξελαμπικάρουμε για λίγο. Βγαίνουμε ταράτσα και κάνουμε χορευτικά. Σουρεάλ στιγμή!)

2. Drake - Hotline Bling (Πλάκα πλάκα αυτό το hip hop κάνει "δουλειά" στην ψυχολογία σου. Σε κάνει να κουνιέσαι χωρίς να το καταλαβαίνεις. Ακόμα και fan αυτής της μουσικής να μην είσαι θα σε συνεπάρει ο ρυθμός του!)

3. DJ Shadow - This Time (I'm Gonna Try It My Way) (Ιδανικό τραγούδι που είναι ικανό να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου αν έχεις τα ψυχολογικά σου, αν ψάχνεις ένα κίνητρο για να συνεχίσεις, να προχωρήσεις από μια σχέση που δεν πάει άλλο.)

4. Frenic - Alright (Η μουσική του θα σε ταξιδέψει εκεί που θέλεις. Τι φαντάζεσαι; Ότι είσαι παραλία; Ότι είσαι σε κάποιον μακρινό προορισμό; Κάνε εκεί το διάλειμμά σου.)

5. Thievery Corporation - Amerimacka  (Είναι αυτό που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή!)

 

6. Benassi Bros feat.Dhany - Hit My Heart (Θα σε πάω πίσω, τότε που έκανες εξαλλοσύνες στα club και δεν είχες καμία έννοια. Ήταν καλοκαίρι και ξημέρωνε. Τέλειο αυτό το αίσθημα; Go back! Kαι γύρνα μετά, για να συνεχίσεις ότι κάνεις.)

7. Be Svendsen - Circle (Αφέσου στην μελωδική και άκρως καλοκαιρινή μουσική του. Απομάκρυνε κάθε αρνητική σκέψη και χαλάρωσε. 

Δες εδώ τι πρέπει να ακούσεις αν θέλεις να χαλαρώσεις!