Dream reality: Τι σημαίνουν τα όνειρα που βλέπεις;

Κάτι θέλει να σου πει το υποσυνείδητό σου!
Dream reality: Τι σημαίνουν τα όνειρα που βλέπεις;



Kανείς δεν γνωρίζει από τι είναι φτιαγμένος ο άνθρωπος. Σώμα και ψυχή, δυο δυνάμεις άγνωστες. Είναι μια ψυχή παγιδευμένη σε ένα σώμα; Ή είναι μια μηχανή που αποτελείται από ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις και άτομα; 
Ο άνθρωπος είναι το πιο πολύπλοκο ον. Και δεν πρόκειται να βρούμε άκρη. 
Ωστόσο όμως θα ερευνήσουμε μια περίεργη πτυχή που έχουμε μέσα στο μυαλό μας. Τα όνειρα. Πόσες φορές δεν έχεις σηκωθεί μέσα στο βράδυ αναστατωμένη από το όνειρο που είδες και ψάχνεις να βρεις τι μήνυμα μπορεί να σου μεταφέρει. Διότι το υποσυνείδητο λειτουργεί non stop 24/7 και σου μεταφέρει μηνύματα.

Αν ονειρευτείς:

Eγκυμοσύνη
Σημαίνει πως ξεκινάει μια νέα ζωή για σένα. Έχεις νέες ιδέες και σκέφτεσαι να τις κάνεις πράξη. Ξεκινάει μια νέα περίοδος- αναγέννησης. Αλλάζεις πορεία. 
Αν πάλι δεις ότι γεννάς σημαίνει ότι σου φεύγει ένα βάρος και απελευθερώνεσαι από κάποια στενοχώρια που σε ταλαιπωρούσε.

Πρώην 
Αν είσαι σε νέα σχέση και ονειρευτείς τον πρώην σου σημαίνει πως επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη που έκανες στη παλιά σου σχέση. Γι΄αυτό θα πρέπει να αναρωτηθείς τι δεν πάει καλά στην τωρινή σου σχέση.
Βέβαια αν σκέφτεσαι έντονα τον πρώην σου, είναι λογικό να τον δεις και στο όνειρό σου! Your subconscious mind is calling! Mήπως να το δεις πιο σοβαρά;

Θάνατος
Αν δεις κάποιον να πεθαίνει σημαίνει ακριβώς το αντίθετο. Σημαίνει ότι θα έχει μακροζωία. Αν πάλι δεις ότι πεθαίνεις εσύ σημαίνει ότι αφήνεις κάτι από το παρελθόν σου και προχωράς μπροστά από εδώ και πέρα. 

Σχολείο ή δουλειά
Το να βλέπεις ότι γράφεις διαγώνισμα και δεν είσαι καλά διαβασμένη ή ότι αργείς να πας στη δουλειά σημαίνει ότι αυτή την περίοδο έχεις πολύ άγχος και δεν μπορείς να διαχειριστείς την αποτυχία. Slow down!

Περιπέτειες
Το όνειρο σου θα μπορούσε να γίνει και ταινία. Το σενάριο είχε πολύ περιπέτεια, κάτι που από τι φαίνεται λείπει από τη ζωή σου. Ζεις μια flat περίοδο και σου λείπει το suspence. (Γι΄αυτό και το υποσυνείδητό σου κάνει υπερωρία.) 

Δόντια
Όταν δεις ότι σου πέφτουν τα δόντια προμηνύονται δυσάρεστα πράγματα στη ζωή σου. Συνήθως είναι οιωνός για το θάνατο κάποιου κοντινού σου προσώπου. Αν δεις ότι απλά κουνιούνται σημαίνει ότι θα αποτύχεις σε κάποιο τομέα της ζωής σου. 

Δες εδώ ακόμα 6 ερμηνείες ονείρων!