Kλαις με το παραμικρό; 7 τρόποι που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις

Ή θα είσαι το θύμα ή "θα κατακτήσεις τον κόσμο"!
Kλαις με το παραμικρό; 7 τρόποι που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις



Τι σημαίνει ΥΠΕΡ-ευαίσθητη και πόση "ζημιά" κάνει; Θα σου πω εγώ που είμαι από αυτές που κλαίνε με το παραμικρό, ακόμα και με μια διαφήμιση, μια κομεντί, έναν τσακωμό...και τι άλλο να πρωτοβάλω στη λίστα με τις δακρύβρεχτες στιγμές μου. Όμως δεν πάει έτσι, κάτι γίνεται λάθος.

Διότι έτσι χάνεται η πραγματική ουσία μιας κατάστασης, η οποία στόχο έχει να σου δώσει ένα μάθημα και όχι απλά να σε κάνει να κλάψεις. Τι νόημα έχει το κλάμα αν δεν σε κάνει να καταλάβεις και κάτι; Το γέλιο βλέπεις έχει πιο ελεύθερη μετάφραση!

Γι΄αυτό μάθε να κρατάς μια ισορροπία μεταξύ της ευαισθησίας και της αναισθησίας. Δεν πρέπει να είσαι τα άκρα, αλλά κάτι ενδιάμεσο! Μπορείς; Αν όχι, δες τα παρακάτω facts!

# Τι να κάνεις όταν βρίσκεσαι υπό πίεση ~>
Η πίεση είναι μια λέξη που αντικαθιστά την λέξη τρέλα,διότι αυτό νιώθεις εκείνη τη στιγμή. Αγχώνεσαι τόσο που θολώνεις και δεν βλέπεις καθαρά. Όμως χαλάρωσε! Πάρε βαθιές ανάσες και σκέψου τι πρέπει να κάνεις. Νιώθεις ότι είσαι του τρελού επειδή φοβάσαι ότι θα αποτύχεις. Όμως αυτή η κατάσταση μπορεί να αποδειχτεί και πολύ δημιουργική! Γύρνα το αντίστροφα. Ανάκτησε αυτοπεποίθηση και πες στον εαυτό σου ότι θα τα καταφέρεις!

# Μην δίνεις σημασία στα ασήμαντα ~> 
Ξέρεις πότε καταλαβαίνεις ότι κάτι αξίζει; Όταν το χάσεις! Πολύ κλισέ και γλυκανάλατο, αλλά ισχύει!  
Αλλά επειδή δεν χρειάζεται να φτάνεις σε αυτό το σημείο καλό είναι να ξεκαθαρίζεις στο μυαλό σου τι είναι αυτό που πραγματικά βρίσκεις σημαντικό.

# Να μην σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι για εσένα ~>
Τι να πουν και οι celebrity δηλαδή που εκτίθενται δημόσια! Δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους και όλοι να έχουν να πουν έναν καλό λόγο για εσένα. Και τι έγινε αν δεν σε συμπαθεί κάποιος; Πάρε παράδειγμα από τον εαυτό σου. Πόσους δεν συμπαθείς; Δεν σε νοιάζει, δεν τους νοιάζει! That's all!

# Θέσε τους στόχους σου και βάλε τους σε εφαρμογή ~>
Δεν έχει και τόση σημασία τελικά πως θα οργανώσεις να πετύχεις κάτι που έχεις θέσει ως στόχο. Το θέμα είναι να μείνεις focus μέχρι το τέλος και να μην σε πτοήσει κανένα εμπόδιο! Γι΄αυτό άφησε την ευαισθησία στην άκρη και άφησε τις δυσκολίες που θα συναντήσεις να σε σκληραγωγήσουν!

# Μην αφήνεις να σε επηρεάζουν οι δυσκολίες που συναντάς ~>
Οι δυσκολίες στη ζωή έχουν έναν στόχο ~> να σε κάνουν πιο δυνατή! Πως θα μάθεις αν δεν κάνεις λάθος. Πως θα μάθεις ποιο είναι το σωστό αν δεν κάνεις λάθος; Το οτιδήποτε στη ζωή σου γίνεται για κάποιο λόγο. Αυτό και μόνο φτάνει για να σε κάνει να ακολουθείς απλά τη ροή των πραγμάτων και να μην σε απογοητεύεi τίποτα. Όταν αποτυγχάνεις σημαίνει ότι κάτι δεν έκανες σωστά και ότι υπάρχει άλλος τρόπος για να πετύχεις τον στόχο σου, αρκεί να τον ανακαλύψεις. Δεν πρέπει να σε σταματά τίποτα, μόνο να σε πεισμώνει!

# Να είσαι θετική για το μέλλον σου ~> 
Τίποτα δεν κρατάει για πάντα, ακόμα και τα προβλήματά μας. Κάποια στιγμή όλα βρίσκουν τη λύση τους. Γι΄αυτό μην στέκεσαι εκεί, προχώρα. Σκέψου πόσο θετικό προβλέπεται το μέλλον σου!

# Grow up - Η ζωή δεν είναι εύκολη ~>
Αντιθέτως, είναι γεμάτη δοκιμασίες και δυσκολίες. Η ζωή δεν είναι δίκαιη και όλα τα σχετικά! Έχεις όμως δυο επιλογές ή να είσαι το θύμα ή να κατακτήσεις ότι έχεις βάλεις στόχο. Όλα είναι στο χέρι σου. Εξαρτάται τι θέλεις. Εσύ η ίδια βάζεις εμπόδια στον εαυτό σου! 
Στην πορεία της ζωής σου θα συναντήσεις πολλές στενάχωρες καταστάσεις. Ή θα σε κάνουν δυστυχισμένη ή θα σε αφήσεις να σε μάθουν κάτι. 

Και πάμε σε κάτι διαφορετικό, που θα σου φτιάξει τη διάθεση ~> Αυτό το καλοκαίρι θα ξοδέψεις όσα χρήματα θέλεις!Challenge: Εξοικονόμησε μέχρι και 1000 ευρώ!