Μπου! Εσύ τι φοβόσουν όταν ήσουν παιδί;

Οι συντάκτες του FollowMe πηγαίνουν πίσω στο παρελθόν και ξαναβλέπουν εφιάλτες.
Μπου! Εσύ τι φοβόσουν όταν ήσουν παιδί;



Τον επόμενο μήνα οι celebrity αυτού του κόσμου θα γιορτάζουν το Halloween και εδώ στο FollowMe αρχίσαμε να συζητάμε για αυτή την creepy γιορτή που μας ιντριγκάρει μεν, μας φρικάρει δε. Κουβέντα στην κουβέντα, πήγαμε πίσω στα παιδικά μας χρόνια όπου φοβόμασταν το σκοτάδι, τον μπαμπούλα και τον αστυνομικό που θα ερχόταν μας βάλει φυλακή. Βέβαια, κάθε παιδί είναι διαφορετικό και επομένως διαφορετικά πράγματα μας έκαναν να μην μπορούμε να κοιμηθούμε. 

Γι’ αυτό και αποφασίσαμε να θέσουμε σε κάθε έναν ξεχωριστά το spooky ερώτημα: Εσύ τι φοβόσουν όταν ήσουν παιδί; 

Το μωρό – αράχνη από το «Toy Story»

Δανάη Γεωργαντά: Χωρίς δεύτερη σκέψη θα επιλέξω το μωρό – αράχνη από το «Toy Story». Κάθε φορά που το έβλεπα μου κοβόταν η ανάσα. 

Τα Γκρέμλινς

Τόνια Παπαμιχαλοπουλου: Δεν ξέρω ποιο άρρωστο μυαλό αποφάσισε ότι το «Γκρέμλινς» είναι μια ταινία για όλη την οικογένεια. Γιατί εγώ θυμάμαι τη φρίκη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μου βλέποντας το νερό να πέφτει πάνω σε αυτά τα creepy πλάσματα.  Ανατριχιάζω μέχρι και σήμερα που βλέπω το trailer. 

Την κούκλα του Τσάκι και τα φωτάκια από τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα 

Γιάννα Κορρέ: Εδώ τα παιδιά μου λένε ότι η κούκλα του Τσάκι δεν μετράει γιατί και ποιο παιδί δεν θα φοβόταν με αυτό το αίσχος; Οπότε θα αναγκαστώ να ομολογήσω ότι με φόβιζε η εικόνα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και συγκεκριμένα τα λαμπάκια που αναβόσβηναν σαν τρελά. 

Τα μάτια πίσω από πίνακες

Νάνσυ Φαφούτη: Βλέπεις το gif με τη Μόνα Λίζα παρακάτω; Ε αυτή η εικόνα με κάνει να τρομάζω μέχρι και σήμερα. Και αυτό συμβαίνει επειδή στο σπίτι μας είχαμε μία βιντεοκασέτα με την ταινία «Πρόσκληση σε γεύμα από έναν υποψήφιο δολοφόνο» η οποία βέβαια είναι μαύρη κωμωδία, αλλά περιλαμβάνει μία τέτοια σκηνή η οποία με έκανε να βλέπω εφιάλτες σαν παιδί. Ποιος ξέρει τι σκεφτόμουν...

Τις κούκλες από του «Κουτιού τα παραμύθια» 

Δημήτρης Δρίζος: Θα ήμουν με το ζόρι 5-6 χρονών όταν είχα πρωτοδεί αυτό το παιδικό στην ΕΡΤ, φυσικά σε επανάληψη γιατί είχε ξεκινήσει το 1987. Παύλος Χαΐκάλης ο Σεβαστιανός, Παύλος Κοντογιαννίδης ο Ρούχλας. Ονόματα από κούκλες είναι αυτά, που έμεναν μέσα σε ένα κουτί και έλεγαν παραμύθια. Από που να το πιάσω και από που να το αφήσω; Από τα σκοτάδια στο δωμάτιο της Παρασκευούλας; Από το creepy concept; Από τις ακόμη πιο creepy φάτσες που είχαν οι κούκλες; Δείτε τις φωτογραφίες και τους τίτλους αρχής και πείτε μου... Έχω άδικο;

Τις «Ανατριχίλες» 

Βάλια Ζαμπάρα: Τις «ανατριχίλες». Μα είναι δυνατόν να το παίζουν μετά τους Power Rangers; Κάπως έτσι κατάλαβα (αχ σκληρή πραγματικότητα) ότι δεν ήμουν η γενναία Κίμπερλι (ξέρεις, η «ροζ»).

Τον θόρυβο

Μαρία Μωραΐτη: Τον θόρυβο! Η μαμά μου λέει ότι μόλις μου έλεγε ότι θα έρθει ο «θόρυβος» κοιμόμουν ή έκανα ησυχία! Τα μεσημέρια μου έλεγε «Σσσς κοιμήσου! Μην έρθει ο θόρυβος!». Κι εγώ απαντούσα «ο χόρυβος, μαμά;». Μου ψιθύριζε ναι και ξεραινόμουν αυτόματα! Ο θόρυβος νόμιζα ότι ήταν ένα τραινάκι μπλε με κόκκινη καρότσα που θα με έπαιρνε από το σπίτι! Τι να πεις! Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

Δες ΕΔΩ τα τρομακτικά γεγονότα που έχουν συμβεί σε ξενοδοχεία και πάω στοίχημα ότι θα ανατριχιάσεις.