12 πράγματα που είναι πιο διασκεδαστικά από το να βγεις έξω

Μόνη στο σπίτι ~> Αξία ανεκτίμητη!
12 πράγματα που είναι πιο διασκεδαστικά από το να βγεις έξω



Χειμώνας ~> Είναι η εποχή που σε κάνει να αλλάζεις και να μπαίνεις σε μια πιο cosy διάθεση. Σε κάνει να θέλεις να μείνεις και λίγο σπίτι σου, να κάτσεις μόνη σου ή με φίλους. Σου δημιουργεί μια διάθεση να θέλεις να κάνεις πιο δημιουργικά πράγματα και όχι να τρέχεις από μπαράκι σε μπαράκι για να δοκιμάσεις νέα cocktail! 

Και μην νομίζεις ότι αν κάτσεις σπίτι σου θα βαρεθείς, διότι έχεις μια λίστα με πράγματα πιο διασκεδαστικά από τι φαντάζεσαι!

Είτε είναι καθημερινή, είτε Σαββατοκύριακο δοκίμασε να μείνεις σπίτι!

1#
Αν μείνεις μέσα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πεινάσεις!
Εναλλακτική 1: Παραγγέλνεις το αγαπημένο σου φαγητό ή τολμάς να δοκιμάσεις κάτι νέο και παραγγέλνεις σούσι, για παράδειγμα.

Εναλλακτική 2: Βλέπεις τι υλικά έχεις σπίτι σου και αυτοσχεδιάζεις τι θα μαγειρέψεις. 

-Συνόδευσε το meal σου είτε το μαγειρέψεις εσύ είτε το παραγγείλεις από έξω, με ένα μπουκάλι κρασί. 
- Αν δεν θέλεις να μείνεις μόνη σου κάλεσε τις φίλες σου!

2#
Μπορείς να αρχίσεις μια νέα σειρά ή να τελειώσεις μια που ήδη έχεις αρχίσει. 
Προτεινόμενες σειρές: Gilmore Girls, True Detectives, Revenge, Girls, 

3#
Sext: Τι και αν αποφάσισες να μείνεις σπίτι...μπορείς να στείλεις μηνύματα με κάποιον που παίζεις ή με το αγόρι σου. Μπορείτε να ανταλλάξετε σεξουαλικά μηνύματα και να κάνετε το παιχνίδι με τα email που έκανε ο Mr. Grey με την Αναστάζια Στιλ στο "50 αποχρώσεις του γκρι"!

4#
Φτιάξε μια playlist με τα αγαπημένα σου κομμάτια και βάλε την στο repeat! Μπορείς να ακούσεις το κάθε κομμάτι όσες φορές θέλεις χωρίς κανέναν περιορισμό. Άφησε απλά την φαντασία σου να οργιάσει!

5#
Έχεις την ευκαιρία να δεις το sex tape της Kim K και του Ray J, για να διαπιστώσεις γιατί έγινε τόσο μεγάλος ντόρος γι΄αυτή την "ταινία". Σκέψου πως θέλεις να εντρυφήσεις στο ψυχολογικό κομμάτι των πρωταγωνιστών.

6#
Κατέβασε διάφορα dating aps και ξεκίνα αυθόρμητες συζητήσεις με διάφορους ξένους, έτσι για την εμπειρία και μπορεί στο τέλος να σου αρέσει! Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το Tinder! Αποκλείεται άλλωστε να μην το έχεις ακούσει! Δοκίμασε την τύχη σου και που ξέρεις μπορείς να συναντήσεις κάποιον cool τύπο και να εξελιχτούν αλλιώς τα πράγματα!

7#
Κάνε μια αλλαγή στο σπίτι σου. Κάνε ένα ξεκαθάρισμα! Πέτα ότι δεν θέλεις. Άλλαξε τη θέση των επίπλών σου, κάλυψε κάποια κενά που δημιουργούνται. Σκέψου δημιουργικά. Πάρε εφημερίδες και περιοδικά και φτιάξε ένα κολάζ από εικόνες που μπορούν να διακοσμήσουν τέλεια το κενό πάνω από τον καναπέ σου!

8#
Στην Αμερική υπάρχουν τόσα πολλά reality show που αν θελήσεις να παρακολουθήσεις κάποιο δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοεπιλέξεις. Μπορείς να αφιερώσεις λίγο χρόνο και να δεις αληθινές ιστορίες που συμβαίνουν γύρω μας...και να νιώσεις τέλεια με την δική σου ζωή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γελάσεις αρκετά με τις αντιδράσεις των συμμετεχόντων σε τέτοια show!

9#
Επίλεξε να μάθεις κάτι που σε ενδιαφέρει. Μπορεί να θέλεις να μάθεις την ιστορία του Eminem από την αρχή μέχρι τώρα. Μπορεί να θέλεις να ασχοληθείς με διάφορα μεταφυσικά φαινόμενα. Ότι και αν θέλεις βρίσκεται στο internet και μπορείς να το ψάξεις από όλες τις πλευρές.

10#
Μπορείς να χαζέψεις σε οποιοδήποτε eshop με ρούχα ξέρεις και να παραγγείλεις ότι σου κάνει κέφι. 

11#
Θυμάσαι τότε που η Samantha από το Sex and The City ήθελε να αφιερώσει στον εαυτό της μια ολόκληρη ημέρα για να αυτοϊκανοποιηθεί; Ε, το ίδιο μπορείς να κάνεις και εσύ! 

12#
Έχεις σπίτι σου ποτά που δεν έχεις ανοίξει ποτέ και μάλλον δεν έχεις και σκοπό να ανοίξεις; Μια τέλεια ιδέα είναι να googl-άρεις τα ποτά και να δεις τι cocktail μπορείς να φτιάξεις! 

Ποιες είναι οι 40 απολαύσεις της ζωής που δεν αγοράζονται με χρήματα;