Τρίτη και 13: Αντέχεις να διαβάσεις τις παρακάτω αληθινές ιστορίες;

Κάνε πάντα αυτό που φοβάσαι να κάνεις!
Τρίτη και 13: Αντέχεις να διαβάσεις τις παρακάτω αληθινές ιστορίες;



Ο Σενέκας, Ρωμαίος φιλόσοφος έλεγε πως η αιτία του φόβου είναι η άγνοια. Μήπως λοιπόν να αφήσεις την περιέργεια σου να σε συνεπάρει και να διαβάσεις τις παρακάτω ιστορίες; 

Shadow girl
Ένα ζευγάρι, η Mary και ο Gabriel, από την Καλιφόρνια περνάει τη φάση του διαζυγίου και αποφασίζουν να μείνουν σε διαφορετικά σπίτια. Ωστόσο όμως είχαν και ένα παιδί. Επειδή χώρισαν ειρηνικά αποφάσισαν το παιδί να το κρατάει μια εβδομάδα ο ένας και μια ο άλλος.
Ταυτόχρονα ο Gabriel έψαχνε για σπίτι, ώσπου βρήκε κάποιο. Για το συγκεκριμένο όμως σπίτι οι γείτονες είχαν βγάλει μια περίεργη ιστορία. Τα βράδια, μια συγκεκριμένη ώρα κάθε φορά-που ήταν γύρω στις 3.00 τα ξημερώματα- περιφέροταν μέσα στο σπίτι η σκιά ενός κοριτσιού που έβγαζε ανεξήγητες κραυγές.

Την ιστορία, που του την εκμυστηρεύτηκε μυστικά ένας γείτονας, φυσικά και δεν την πίστεψε ο Gabriel και ωστόσο νοίκιασε το σπίτι. 
Έτσι μετέφερε τα πράγματα και άρχισε να μένει πια κανονικά. Ένα βράδυ όμως ο Gabriel είχε αϋπνίες και έμεινε στο computer του μέχρι να τον πάρει ο ύπνος. Ξαφνικά μέσα από την άκρη του ματιού του βλέπει την κόρη του να μπαίνει κρυφά στη κουζίνα. Γυρνάει το κεφάλι του προς το μέρος της και αυτή τον κοίταζε έντονα για μερικά λεπτά... ώσπου άρχισε και τσίριζε δυνατά. Ο Gabriel έπαθε τέτοιο σοκ που λιποθύμησε.

Όταν συνήλθε ανέβηκε πάνω στο δωμάτιο της κόρης του για να δει τι έγινε και αν η κόρη του είναι καλά. Ανοίγει την πόρτα και συνειδητοποιεί πως το κρεββάτι της ήταν άδειο. Όταν διαπίστωσε πως η μικρή ήταν στο σπίτι της μητέρας (γιατί αυτή την εβδομάδα την κρατούσε αυτή), έπαθε τέτοιο τρόμο που έφυγε επί τόπου από το σπίτι όπως ήταν!

Taiwan Netcafe
Στην Taiwan υπάρχει ένα Netcafe που βρίσκεται στον 6ο όροφο. Το ασανσέρ που διαθέτει το κτίριο που στεγάζει αυτό το καφέ δεν σταματά στον 4ο όροφο για προληπτικούς λόγους. Ένας άντρας ήθελε να πάει στην καφετέρια και καθώς ανέβαινε προς τον 6ο όροφο, ξαφνικά το ασανσέρ σταμάτησε στον 4ο. Η πόρτα άνοιξε μπροστά από μια μυστηριώδης πόρτα χωρίς νούμερο και επικρατούσε μαύρο σκοτάδι. Ο άντρας άναψε το φακό από το κινητό του προκειμένου να δει το μέρος.

Έπιπλα υπήρχαν παντού και μια φιγούρα ντυμένη στα άσπρα κατευθύνοταν προς το μέρος του. Ο άντρας κόντεψε να πάθει ανακοπή από τον τρόμο και το σοκ...ώσπου για καλή του τύχη η πόρτα του ασανσέρ έκλεισε και και ανέβηκε προς τον 6ο όροφο.

Ο ταραγμένος επισκέπτης εκμυστηρεύτηκε την ιστορία του στην ταμία του Netcafe, η οποία και του επιβεβαίωσε πως παλιότερα στον 4ο όροφο υπήρχε ένα κομμωτήριο στο οποίο και είχαν συμβεί μια σειρά από ατυχήματα και ανεξήγητα περιστατικά. Μετά από όλα αυτά το ασανσέρ προγραμματίστηκε να μην σταματάει ποτέ στον 4ο όροφο.

Αλλά ανεξήγητα κάποιες φορές σταματούσε σε αυτόν τον όροφο. Πολλοί είχαν υποστηρίξει πως είχαν βιώσει ανάλογη εμπειρία με αυτή -και όλοι είχαν τονίσει πως τους είχε εμφανιστεί μια μυστηριώδης φιγούρα με άσπρα ρούχα.

Νεκρός άντρας
Αυτό το περιστατικό συνέβη πρόσφατα σε μια οικογένεια από το L.A." Ήταν 19 Ιουλίου, Κυριακή και είχαμε μαζευτεί όπως συνηθίζαμε κάθε εβδομάδα, στο σπίτι των γονιών του αγοριού μου. Κάναμε BBQ και κολυμπούσαμε στην πισίνα του σπιτιού.

Όσο βρισκόμασταν στο χώρο κυριαρχούσε μια πολύ άσχημη και περίεργη μυρωδιά. Το αγόρι μου θυμήθηκε πως αυτή η μυρωδιά επικρατούσε και την προηγούμενη εβδομάδα στην αυλή του σπιτιού του αλλά δεν είχε δώσει σημασία. μετά από λίγο ο μπαμπάς του προκειμένου να ανακαλύψει από που προερχόταν αυτή η μυρωδιά έφτασε στο γκαράζ όπου και διαπίστωσε την ύπαρξη ενός πτώματος.

Μας φώναξε τρομοκρατημένος όλους να πάμε στο γκαράζ και να δούμε το θέαμα. Ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι από το γεγονός. Το πτώμα μάλιστα είχε αλλοιωθεί τόσο που δεν ήταν ευδιάκριτα τα χαρακτηριστικά του. Καλέσαμε την αστυνομία και ανέλαβε την υπόθεση...η οποία και ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη."
 

Aυτή είναι η ιστορία της πιο φρικιαστικής μητέρας-δολοφόνου,Theresa Knorr