Είσαι shopacolic; 14 σημάδια που το αποδεικνύουν!

Αναγνωρίζεις κάποια από αυτά; Αν ναι, τότε χρειάζεσαι επειγόντως "αποτοξίνωση"!
Είσαι shopacolic; 14 σημάδια που το αποδεικνύουν!



Θυμάσαι το fashion freak και εθισμένη στα ψώνια, Ρεμπέκα Μπλούμγουντ από την ταινία "Confessions of a shopacolic"; Την Carrie από το " Sex and The City" και την εμμονή της με τα πανάκριβα παπούτσια; Shopacolic είναι ο ιδανικός χαρακτηρισμός που ταιριάζει σε αυτές τις δυο πρωταγωνίστριες. Μήπως είσαι και εσύ τέτοια; Μήπως και εσύ ξεμένεις από τα μέσα του μήνα και ξημεροβραδιάζεσαι σε website παραγγέλνοντας ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ; Αν και εσένα το μοτο σου είναι "ψωνίζω άρα υπάρχω", τότε τσέκαρε τα παρακάτω σημάδια!

1. Tσεκάρεις καθημερινά τα αγαπημένα σου website αν έχουν βγάλει κάτι καινούριο.

2. Έχεις κανει εγγραφή σε όλα τα newsletter των αγαπημένων σου website, μήπως και ενημερωθείς για κάποια special προσφορά που μπορεί να κάνουν. 

3. Σπαταλάς άπειρες ώρες στο ASOS, γιατί κάθεσαι και παρατηρείς κάθε σελίδα ξεχωριστά, για να μην σου διαφύγει τίποτα.

4. Όταν δεν βρίσκεις εκείνο το πολυπόθητο παλτό, γιατί δεν το είχε στο νούμερο σου, παθαίνεις εμμονή και το βράδυ έχεις εφιάλτες.

5. Κάποια items που έχεις αποθηκεύσει στο saved bag στο ASOS, είναι από το 2005.

6. Εάν τύχει (1/1000) και χάσεις κάποιο must-have κομμάτι που ήθελες, τότε θα ψάξεις όλο το internet προκειμένου να το βρεις.

7. Αν κάτι δεν είναι διαθέσιμο στο νούμερο σου, τότε θα μπεις στο site 6 φορές μέσα σε μια ημέρα μέχρι να το βρεις.

8. Εκπτώσεις!!! Αυτή η λέξη σε εκστασιάζει τόσο πολύ που δεν μπορείς να συγκρατηθείς! Τρέχεις σαν τρελή στο κατάστημα, πριν καν ανοίξει και μόλις ανοίξει ξεχύνεσαι στους διαδρόμους και αρπάζεις ότι βρεις μπροστά σου.

9. Ακολουθείς όλους τους fashion bloggers στο instagram...και σου χαλάει η διάθεση όταν δεν μπορείς να αποκτήσεις τις πανάκριβες τσάντες τους. 

10. Δεν σε νοιάζει αν τα καινούρια σου παπούτσια ή ρούχα είναι άβολα γιατί σου φτάνει που είσαι απλά στη μόδα!

11. Γνωρίζεις ακριβώς κάθε πότε ένα new brand μπαίνει στο site και είσαι πάντα από τις πρώτες που το τσεκάρει! Και όταν ενημερώνεις τις φίλες σου και εκείνες δεν έχουν ιδέα, απλά σε αποκαλούν fashion freak!

12. Νιώθεις πολύ αγχωμένη την περίοδο των προσφορών μετά τα Χριστούγεννα.

13. Αν έχεις τρελαθεί με ένα φόρεμα και δεν το βρίσκεις στο νούμερο σου...εσύ απλά το αγοράζεις σε άλλο νούμερo και βρίσκεις κάποιο τρόπο να το προσαρμόσεις πάνω σου. Τι και αν οι άλλοι νομίζουν πως είσαι weirdo!

14. Τον πολύτιμο χρόνο σου τον σπας σε δυο κομμάτια. Το 50% τον αφιερώνεις στο να ψάχνεις για καινούρια shopping items και το άλλο 50% ανησυχείς μήπως και χάσεις κάτι ή κάτι δεν πέσει στην αντίληψή σου!

Sos ~> Shopping rules: Τι να αποφύγεις και τι να προσέξεις για να μην ξεμείνεις!