Νεότερη μέσα σε 60 δευτερόλεπτα; Γίνεται!

Ξεκίνα την αντίστροφη μέτρηση!
Νεότερη μέσα σε 60 δευτερόλεπτα;  Γίνεται!



Οι μικρές, αλλά ουσιαστικές αλλαγές, είναι και οι πιο σημαντικές. Αυτές είναι που κάνουν και την μεγαλύτερη εντύπωση. Αν ξεκινήσεις από σήμερα να προσθέτεις ορισμένα πράγματα στην καθημερινότητά σου, μακροπρόθεσμα θα δεις μεγάλες αλλαγές στον εαυτό σου, που ούτε εσύ η ίδια περίμενες. Ξεκίνα με αυτά τα μικρά πράγματα σήμερα, δες άμεσα αποτελέσματα στο εαυτό σου και επανέλαβέ τα καθημερινά για να δεις τεράστια αλλαγή μετά από λίγο καιρό. Βάζεις στοίχημα;

1. Ξεκίνα να γυμνάζεις τα πόδια σου για να αποκτήσεις σέξι κορμί και σφριγηλό πισινό. Η άσκηση που χρειάζεσαι είναι τα καθίσματα ή αλλιώς squat. Λίγες μόνο επαναλήψεις την ημέρα,θα τονώσουν τους μύες των ποδιών και σε λίγο καιρό θα δείχνουν πιο σέξι από ποτέ! Αν μπορείς να προσθέσεις και λίγα βάρη, ακόμα καλύτερα. Δε χρειάζεται να αφιερώσεις πολύ χρόνο, αρκούν λίγες μονο επαναλήψεις την ημέρα. Ξεκίνα στην αρχή με 2 σετ των 10 και όσο συνηθίζεις αύξησε τις επαναλήψεις.  Κάνε την άσκηση αργά και από την πρώτη κιόλας φορά θα νιώθεις τα πόδια και τους γλουτούς  σου να καίνε. Είναι γιατί γυμνάζονται και σύντομα θα δεις το αποτέλεσμα που θες!

2. Έχεις γάτα; Ήρθε η ώρα να την μιμηθείς. Κάθε πρωί που ξυπνάς  στηρίξου στα γόνατα και τις παλάμες σου και κάνε ασκήσεις για τη πλάτη σου. Προσπάθησε να ακουμπήσεις την κοιλιά σου στο κρεβάτι, μείνε για 10 δευτερόλεπτα και ύστερα κάνε την ακριβώς αντίθετη κίνηση. Στην ίδια στάση, σήκωσε τη ράχη σου προς τα πάνω, όπως ακριβώς κάνει μια γάτα όταν φοβάται. Μείνε πάλι για 10’’. Αν το κάνεις κάθε πρωί, θα βελτιώσεις τη στάση του σώματός σου, θα βοηθήσεις το αίμα να κυκλοφορήσει καλύτερα στο κορμί σου, θα απελευθερώσεις την ένταση και όλα αυτά θα σε κάνουν να δείχνεις νεότερη και πιο φρέσκια.

3. Το μακιγιάζ που σε δείχνει αμέσως νεότερη: Όσο πιο άσπρα δείχνουν τα μάτια σου, τόσο πιο λαμπερό δείχνει το βλέμμα και ταυτόχρονα, νεότερο και πιο φρέσκο. Χρησιμοποίησε μια σκιά στο χρώμα της λεβάντας στο βλέφαρο του ματιού σου και ύστερα βάλε μια γενναία στρώση μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου. Θα δείξεις αμέσως πιο ξεκούραστη και πιο όμορφη.

4. Κάθε φορά πριν κάτσεις να φας, σκέψου για 60’’ το φαγητό σου. Επεξεργάσου το, μύρισέ το. Αφού περάσουν τα 60’’, φάε μια μπουκιά. Μάσησέ τη αργά και αρκετές φορές. Οι άνθρωποι που τρώνε αργά, σύμφωνα με έρευνες, είναι και πιο αδύνατοι.

5. Μείωσε το άγχος, για να μη γεράσεις γρήγορα. Κάθε φορά που πιέζεσαι, κλείσε τα μάτια σου και πάρε βαθιές και αργές αναπνοές. Απομάκρυνε το στρες και την ένταση ! Όταν είσαι ήρεμη και χαρούμενη, το πρόσωπό σου είναι πιο όμορφο και λαμπερό.

Όλα αυτά δεν χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια κι όμως τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά! Ξεκίνα από σήμερα!