Η άσχημη πλευρά που δεν σου λέει κανένας μόλις αποκτήσεις σκύλο

Οι τρίχες δεν σταματούν ποτέ να πέφτουν...
Η άσχημη πλευρά που δεν σου λέει κανένας μόλις αποκτήσεις σκύλο



Εμένα το αγαπημένο μου ζώο ήταν πάντα οι γάτες. Μένω όμως μαζί με τον φίλο μου ο οποίος είναι αλλεργικός στις γάτες. Εντάξει, αν τα είχαμε έναν μήνα θα τον είχα διώξει αλλά τρία χρόνια τώρα δεν διαγράφονται έτσι. Τον πίεζα λοιπόν να πάρουμε σκύλο γιατί εγώ χωρίς κατοικίδιο δεν μπορώ να ζήσω. Η καθημερινότητα είναι πραγματικά βαρετή! Εννοείται τον κατάφερα και υιοθετήσαμε ένα αδέσποτο. Δεν θα μπορούσα να ήμουν πιο χαρούμενη!

Φυσικά όταν ακούς για σκύλο σου έρχονται όλα τα θετικά στο μυαλό, ότι θα παίζεται μαζί, θα πηγαίνετε βόλτες και κάνετε αγκαλίτσες και άλλα πολλά. Υπάρχει όμως και μία άλλη πλευρά που δεν είναι τόσο ωραία και δεν σου το λέει κανένας. Τι είναι όλα αυτά;

 

Θα έχεις πάντα τύψεις όταν λείπεις πολλές ώρες από το σπίτι και είναι μόνο του, ειδικά αν δεν έχεις κήπο οπότε θα υπολογίζεις πάντα τη ζωή σου γύρω από τον σκύλο σου. Υπάρχει περίπτωση να μην πας και για καφέ μόνο και μόνο για να του κάνεις παρέα.

Ένα άλλο εκνευριστικό πράγμα είναι όταν εσύ είσαι κουρασμένη και συναντάς και άλλους ανθρώπους με σκυλιά που θέλουν να σου πιάσουν την κουβέντα για τα σκυλιά. Ειλικρινά απορώ που την βρίσκουν τόση όρεξη, αφού έχουν και οι ίδιοι σκύλο γιατί να ζαλίζεις τον άλλον;

Η τρίχα δεν σταματά ποτέ να πέφτει απλά μειώνεται κάποιες περίοδοι. Πρέπει να αποδεχθείς απλά ότι θα βρεις τρίχες μέχρι και στη λεκάνη της τουαλέτας.

Θα ανησυχείς σαν τις παλαβές μαμάδες! Μια φορά μου έτυχε να βγάζει περίεργους ήχους ο σκύλος μου και έκανα τον κόσμο άνω κάτω για να τον πάω αμέσως στον κτηνίατρο και τελικά ήταν απλά ένα ανάποδο φτέρνισμα.

Θα θέλεις να του κάνεις όλες τις χάρες γιατί σε κοιτάει με αυτά τα γλυκά μάτια αλλά ξέρεις πως μόλις ενδώσεις θα σου πάρει τον αέρα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο άσχημο από κακομαθημένο σκυλί!