Τα τραγούδια που δεν θέλουμε να ξανακούσουμε ποτέ στην παραλία με κιθάρες

Οι συντάκτες του FollowMe απαγορεύουν το «Να μ’ αγαπάς» και άλλα χιτ.
Τα τραγούδια που δεν θέλουμε να ξανακούσουμε ποτέ στην παραλία με κιθάρες



Το καλοκαίρι είναι εδώ και τις επόμενες μέρες θα ξεχυθούν στα ελληνικά νησιά παρέες με κιθάρες έτοιμες για να διασκεδάσουν τους παραθεριστές. Κάπου παραδίπλα θα βρίσκεσαι και εσύ και θα έχεις όλη την καλή διάθεση να περάσεις καλά, όμως με το που ακούς το «Σου γράφω πάλι από ανάγκη, η ώρα πέντε το πρωί...» παθαίνεις νευρικό κλονισμό. Παρόλο που βαθιά μέσα σου ξέρεις πολύ καλά ότι πρόκειται για ένα εκπληκτικό τραγούδι. 

Η εμμονή των νεαρών με τις κιθάρες στο τραγούδι «Να μ’ αγαπάς» δεν είναι όμως κάτι καινούργιο. Οι λεγόμενοι «Ναμαγαπάδες» έχουν τους haters τους στο facebook εδώ και χρόνια. Είναι όμως το «Να μ’ αγαπάς» το τραγούδι που πρέπει να απαγορευτεί δια νόμου στις ελληνικές παραλίες; 

Οι συντάκτες του FollowMe έχουν την απάντηση!  

Πες μου γιατί   

Έλενα Χριστοδούλου: Τι όμορφες οι βραδιές με κιθάρα στην παραλία! Εμείς είχαμε τον φίλο μου το Χρήστο, ο οποίος αναλάμβανε αυτό το ρόλο στις καλοκαιρινές μας διακοπές, στο εξωτικό Δερβένι. Α! Και ο φίλος μου ο Ηλίας, που διοργάνωνε τέτοιες ρομαντικές βραδιές εδώ, στην Αθήνα. Έχουν και οι δύο τέλεια φωνή και συνήθως το ρεπερτόριο προσαρμόζεται ανάλογα τα δικά μας γούστα και παραγγελιές, αλλά και από το mood της παρέας. Ακού όμως Χρήστο και Ηλία, το τραγούδι που δεν θα ήθελα να ξανακούσω την επόμενη φορά που θα διοργανώσουμε μια τέτοια καλοκαιρινή, μουσική βραδιά, είναι το «Πες μου γιατί» από Δυτικές Συνοικίες. Ok; Νομίζω πως δεν το αντέχω άλλο, αν και κάποτε το αγάπησα πολύ! Ευχαριστώ!

Ανόητες Αγάπες

Νάνσυ Φαφούτη: Μάλλον θα διάλεγα το «Ανόητες Αγάπες» των Κατσιμιχαίων. Δεν λέω, ωραίο τραγούδι για την εποχή του αλλά φτάνει. Κιθαρίστας που τη σήμερον ημέρα έχει τέτοιου είδους ρεπερτόριο δεν γοήτευσε ποτέ. Τουλάχιστον κορίτσια άνω των 20. 

Το Φιλαράκι

Γιάννα Κορρέ: Όλες κάποια στιγμή παθιαστήκαμε σε αυτή τη ζωή με το «Φιλαράκι» αλλά κάποια στιγμή επιτέλους την ξεπεράσαμε αυτή τη μανία. Enough is enough φίλοι μου. Τελευταία φορά που το ακούς. 

Δεν μπορώ

Βάλια Ζαμπάρα: Tο «δεν μπορώ ο χειμώνας με πληγώνει κλπ» του Αλκίνοου. Πρώτον γιατί είναι άκαιρο, και δευτερον γιατί είναι τόσο μα τόσο... κλαψιάρικο. Δεν μπορώ ούτε εγώ, λοιπόν.

Κρουαζιέρα θα σε πάω, Ρίτα- Ριτάκι και άπαντα των Πυξ-Λαξ

Μαρία Μωραίτη: Το σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι Μύκονο και Σαντορίνη! Μα πραγματικά τώρα! Μπιτς πλιζ! Πιο βαρετό πεθαίνεις! Κι εννοείται το «Ρίτα Ριτάκι» και τα απαντα των Πυξ-Κλαψ!

Ηotel California-Eagles

Δημήτρης Δρίζος: Τι μάστιγα είναι αυτή; Τι πληγή; ΟΚ, το παίξαμε μια φορά πως είμαστε χίπηδες στο Μαλιμπού. Το παίξαμε και δεύτερη. Εντάξει φτάνει παιδιά! Στο Χαλκούτσι είστε, δεν είστε στην Καλιφόρνια. Ήμαρτον δηλαδή...

Δες ΕΔΩ τα τραγούδια που δεν πρόλαβε να ηχογραφήσει ο Παύλος Σιδηρόπουλος.