Ψυχραιμία με τα post των διακοπών! Τι βαρεθήκαμε να βλέπουμε στο wall σας

Οι συντάκτριες του FollowMe κάνουν… unfollow.
Ψυχραιμία με τα post των διακοπών! Τι βαρεθήκαμε να βλέπουμε στο wall σας



Σαν σκληρά εργαζόμενα κορίτσια που είμαστε, βρισκόμαστε εδώ στα γραφεία του FollowMe και όπως καταλαβαίνεις έχουμε όλη μέρα ανοιχτό το Facebook. Αναπόφευκτα, λοιπόν, το μάτι μας πέφτει καθημερινά πάνω σε post φίλων που έχουν άδειες και που προφανώς καλοπερνούν σε κάποια εξωτική παραλία.

Δεν μπορούμε όμως να βάλουμε όλα τα post στο ίδιο καζάνι και να τα σχολιάσουμε με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχουν εκείνα που χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία και θα κάνεις like χωρίς δεύτερη σκέψη και εκείνα που είναι τόσο κλισέ που θα σε οδηγήσουν να προχωρήσεις –δυστυχώς- σε unfollow. Ποια ανήκουν σε αυτή την κατηγορία; Διάβασε τις παρακάτω γραμμές και θα μάθεις! 

Κατερίνα Ιωακείμ: Δεν αντέχω άλλες φωτογραφίες με ζωάκια και σκυλάκια που ξεροσταλιάζουν κάτω από τον ήλιο και υποτίθεται περνούν καλά στην παραλία. Δεν θέλω να βλέπω κορίτσια που υποτίθεται διαβάζουν ψαγμένα βιβλία και τελικά δεν φτάνουν ούτε στη δεύτερη σελίδα. Και περιμένω το επόμενο unfollow που θα κάνω σε μια fashion blogger. Την blogger τη λαϊκιά που έχει γίνει μαιντανός, πάει παντού και κάθε πέντε λεπτά ανεβάζει μια φωτογραφία. 

Βάλια Ζιαμπάρα: Έτσι και ξαναδώ χωριάτικη σαλάτα και το ψωμί έτοιμο για τη λεγόμενη «παπάρα» θα σπάσω τον υπολογιστή. Όχι άλλη φέτα, ντομάτα και ελιά σας παρακαλώ. Επίσης αίσχος είναι και η φωτογραφία με τα πόδια – λουκάνικα πάνω στην ξαπλώστρα που κοιτούν την παραλία. Ορίστε τι εννοώ. 

Τα συγκεκριμένα, πάντως, είναι λουκάνικα. 

Γιάννα Κορρέ: Το πιο γελοιοδέστατο σκηνικό είναι η κλασική αντροπαρέα σε παράταξη αλά 5ήμερη μπροστά στην παραλία. Εννοείται χωρίς μπλουζάκια να φαίνονται οι κοιλιακοί που έχτισαν όλο το χειμώνα. 

Δανάη Γεωργαντά: Με κουράζουν τα wannabe τολμηρά κορίτσια που δήθεν είναι topless στη φωτογραφία (αφήνουν υποτίθεται τη φαντασία να οργιάζει) αλλά στην πραγματικότητα έτσι και κάνουν μια βουτιά και φύγει το μπικίνι αρχίζουν να ουρλιάζουν. 

Έλενα Χριστοδούλου: Φτιάξε εικόνα. Είσαι αραχτή μπρούμυτα στην ξαπλώστρα και βγάζεις φωτογραφία το μισό σου κεφάλι, το μισό μπούστο και το μισό πισινό και background η θάλασσα. Ουσιαστικά θέλεις να δείξεις τα οπίσθιά σου αλλά για το ξεκάρφωμα γράφεις «τι ωραία θάλασσα!» ή «beach time!» και τέτοιου είδους ατάκες. 

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου: Θερμή παράκληση. Όχι άλλα check- in! Είναι ξεπερασμένο και δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό.  

Νάνσυ Φαφούτη: Νόστιμες οι φρουτοσαλάτες και τα καρπούζια δεν λέω αλλά τις βαρέθηκα. Όπως βαρέθηκα και τις φωτογραφίες με το προσεγμένο μανικιούρ, τις πόζες που ατενίζεις το άπειρο δίπλα στη θάλασσα, τα selfie stick, τα γράμματα πάνω στην αμμουδιά και τα ελαφριά εγκαύματα. Και εννοείται τα ιστιοπλοικά. 

Μαρία Μωραΐτη: Μπλιαξ, μπλιαξ και ξανά μανά μπλιαξ για όλες εκείνες που πάνε στην παραλία κι ανεβάζουν φωτο βαμμένες σαν την Πάολα με μαλλί κομμωτηρίου 4 ημερών που φυσικά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βραχεί. Επίσης, όχι άλλοι φρέντο, φραπέδες, χρωματιστά καλαμάκια με φόντο τα ποδάρια σας με σαγιονάρες που εξυμνείτε τη γοητεία της θάλασσας κακοποιώντας τους ποιητές μας. Τι σας φταίει δηλαδή το «Θεέ μου, πόσο μπλε ξοδεύεις για να μη σε βλέπουμε» του Οδυσσέα Ελύτη από τη «Μαρία Νεφέλη» πάνω από τα κακορετουσαρισμένα σας δαχτύλια με τις σαγιονάρες. Ίου και πάλι ίου!

Δες ΕΔΩ ποιες είναι οι ενοχλητικές τύπισσες της παραλίας.