Επιχείρηση τουαλέτα: Tips για να μη σε πάρει χαμπάρι

Πώς να μη γίνεις “μπλε” στο ταξίδι με το αγόρι σου.
Επιχείρηση τουαλέτα: Tips για να μη σε πάρει χαμπάρι



Είμαι στη Σκιάθο διακοπές με το αγόρι μου. Αποφασίσαμε τα πιτσουνάκια να πάμε το βράδυ για ρομαντικό δείπνο. Βγαίνοντας από το υπέροχο δωμάτιο που είχε νοικιάσει το αγόρι μου για τα γενέθλιά μου, γυρνάω και του λέω: "Περίμενε αγάπη μου κάτω στη ρεσεψιόν γιατί "κάτι" ξέχασα". Το αγόρι μου δεν με ρώτησε τίποτα. "Τι διακριτικός" είπα από μέσα μου. Μετά από πέντε λεπτά συναντηθήκαμε στη ρεσεψιόν. Με φίλησε τρυφερά και με ρώτησε: "Τουαλέτα πήγες;".

Εδώ θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν το είπε τόσο διακριτικά όσο το γράφω. Κοκκίνησα ολόκληρη και του έγνεψα αρνητικά. Εκείνη τη στιγμή προσπάθησα να βρω κάτι να του πω, για να του αποδείξω ότι είχε άδικο. Του εξήγησα ότι δεν χρειάζεται να τα μοιραζόμαστε όλα και αν θέλει τόσο πολύ να ξέρει, γύρισα πίσω για να βγάλω μια τρίχα από το στήθος μου με τσιμπιδάκι. 

Εκτός του ότι το ψέμα μου δεν έβγαζε νόημα, πραγματικά δεν ξέρω γιατί θεώρησα ότι αυτό θα ήταν λιγότερο ντροπιαστικό από το να βροντοφωνάξω "ΝΑΙ! ΠΗΓΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!". Και εδώ ακριβώς φίλη μου ήθελα να καταλήξω. Γιατί έχουμε ενοχοποιήσει τόσο πολύ το θέμα "τουαλέτα"; Είναι δυνατόν να ντρεπόμαστε να την επισκεφτούμε όταν πάμε διακοπές με το αγόρι μας; Είναι δυνατόν το αγόρι μας να πιστεύει ότι το δικό μας αντεράκι λειτουργεί διαφορετικά από το δικό του; Αλλά θα μου πείτε εντάξει δεν είναι και το πιο σέξι πράγμα στον κόσμο. Γι' αυτό και εγώ θα σου πω μερικά τρικς για την "Επιχείρηση Τουαλέτα" στις διακοπές με το αγόρι, για να περάσεις ξέγνοιαστα με το έτερον σου ήμισυ. 

Εδώ θα ήθελα να διευκρινήσω ότι μιλάμε για φρέσκες σχέσεις. Αν τώρα είσαι με το αγόρι σου 2 χρόνια και ακόμα ντρέπεσαι να πας τουαλέτα τι να σου πω. Grow up! 

Το κόλπο "κάνω μπάνιο"

Το γνωστό κόλπο σε όλους μας που αρχίζει με την ατάκα: "Μωρό μου πάω να κάνω ένα ντουζάκι". Άφησε να τρέχει το νερό στο μπάνιο και άραξε. 

Tip

Μην αφήσεις ξεκλείδωτα. Το αγόρι μιας φίλης μου το πίστεψε και μπήκε μέσα για να κάνουν ένα ντουζάκι μαζί. Ωραία φάση ε.. NOT! 

Σπίρτο είσαι

Ενα κουτάκι σπίρτα κάνει περίπου 20 λεπτά, αλλά η αξία του αν το χρησιμοποιήσεις μετά από την "ένοχη πράξη" ανεκτίμητη. Κάψε ένα σπίρτο αφού τελειώσεις και ο καπνός θα απορροφήσει όλες τις δυσάρεστες οσμές. Πολύ πιο αποτελεσματικό από το αποσμητικό χώρου που γίνεται ένα με το περιβάλλον και το αποτέλεσμα είναι ένα ποτ πουρί από βόθρο και άνθη αμυγδαλιάς. 

Tip

Κοίτα μην καείς και έχουμε άλλα. 

Διπλό χτύπημα

Οι άντρες δεν φημίζονται για την παρατηρητικότητά τους, οπότε αν τραβήξεις δυο φορές το καζανάκι, ούτε που θα το καταλάβει (εκτός και αν είναι οικολόγος και σου αρχίσει τα περί σπατάλης νερού). Πριν αρχίσεις την "παρανομία", τράβα μια φορά το καζανάκι. Αυτό θα κάνει αρκετό θόρυβο, ώστε να καλύψει τυχόν ήχους. Τους πρώτους δηλαδή. Μέχρι να γεμίσει το καζανάκι και να σταματήσει αυτή η βαβούρα, εσύ θα έχεις κάνει τη δουλειά σου. Μην ξεχάσεις να το ξανατραβήξεις στο τέλος. Τόσο κόπο έκανες και να προδοθείς από τα αποδεικτικά στοιχεία που ξέχασες να εξαφανίσεις; 

Τip

Πριν τραβήξεις το καζανάκι να είσαι σίγουρη ότι είσαι έτοιμη για το επόμενο στάδιο. Αν τραβάς κάθε τρεις και λίγο το καζανάκι θα ανησυχήσει το αγόρι σου ότι ένας τεράστιος πύθωνας σφήνωσε στη λεκάνη σας. 

Πάω "κάπου"

Στη ρεσεψιόν θα είναι αυτό το κάπου; Να πάρεις καφέ; Να πάρεις αέρα; Αυτοσχεδίασε. Άφησε την φαντασία σου ελεύθερη να σε πάει όπου θες. Κάπου με τουαλέτα κατά προτίμηση. Το πως θα χειριστείς το θέμα εκεί είναι άλλο κεφάλαιο. Όλα εγώ θα στα λέω; 

Τip

Πάρε και λεφτά μαζί σου. Αν πας σε καμιά καφετέρια να αγοράσεις και κάτι. Ντροπή. 

Bonus tip

Πολύ σημαντικό tip1. Μην αρχίσεις να βήχεις ή να πιέζεις τα τελειωμένα σαμπουάν στο μπάνιο αν ξεφύγει κάποιος ανεπιθύμητος ήχος. Παλιό κόλπο και όλοι ξέρουμε ότι κάτι "κακό" πρέπει να έγινε πριν, το οποίο προσπαθείς απλώς να καλύψεις. Κανένα βήξιμο δεν είναι τόσο συγχρονισμένο με τις ενέργειες του οργανισμού και κανένα σαμπουάν δεν έχει τον ίδιο ήχο (όσο άδειο και να είναι). 

Πολύ σημαντικό tip2. Αν κάτσεις πολύ ώρα στην τουαλέτα γιατί δεν υπάρχει "φως στο τούνελ" να τσεκάρεις αν τα οπίσθιά σου έχουν γίνει σαν τον κρόνο. Κοινώς αν έχουν αποτύπωμα από το δαχτυλίδι της τουαλέτας. Αν δεν εχει πάρει χαμπάρι το αγόρι σου τον λόγο που λείπεις 2 μερόνυχτα από το δωμάτιο, με το σημάδι θα καταλάβει ότι μόνο μέσα δεν έπεσες. 

Η αλήθεια είναι ότι μόνο εμείς βρίσκουμε κάτι κακό σε αυτή την πράξη. Οι άντρες είναι πιο άνετοι και καλά κάνουν. Πάρε παράδειγμα αυτό το βίντεο:

Επίσης, τους άντρες δεν τους νοιάζει καθόλου το γεγονός ότι πάμε τουαλέτα. Πραγματικά, δεν τους νοιάζει καθόλου. Αυτό που τους νοιάζει είναι αν δεν κάνουμε σεξ στις διακοπές. Που δεν θα μπορούμε να κάνουμε αν είμαστε μπλε και πρησμένες σαν μπαλόνι.

Δες ΕΔΩ γιατί οι άντρες δεν φρικάρουν με την περίοδο. 

Διάβασε ΕΔΩ πως η Beyonce έχασε 22 κιλά σε ένα μήνα (και δεν κάνουμε πλάκα)

Δες ΕΔΩ πώς γίνεται σωστά το πρωκτικό σεξ