Δες πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια οδοντόβουρτσα!

Για τις δουλειές του σπιτιού και όχι μόνο...
Δες πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια οδοντόβουρτσα!



Καμιά φορά τα πράγματα που έχουμε στο σπίτι μας μπορεί να είναι χρήσιμα με πολλούς τρόπους που όυτε καν έχεις φανταστεί. Μια οδοντόβουρτσα, ας πούμε, πως αλλιώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί, εκτός από την προφανή της χρήση, να βουρτσίζεις τα δόντια σου; Εδώ είναι όλες οι απαντήσεις που ψάχνεις για να χρησιμοποιήσεις εξυπνα μια οδοντόβουρτσα, που υπάρχει σε κάθε σπίτι! Ρίξε μια ματιά:

  • Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να χτενίσεις τα φρύδια σου. Γιατί να ξοδέψεις χρήματα για να προμηθευτείς βουρτσάκι για τα φρύδια, όταν έχεις τη λύση στο σπίτι σου;
  • Θέλεις να καθαρίσεις τα νύχια σου; Χρησιμοποίησε μια οδοντόβουρτσα, λίγη μαγειρική σόδα και λίγες σταγόνες από λεμόνι και...καθάρισες!
  • Θέλεις να τελειοποιήσεις το χτένισμά σου; Μήπως πετάνε οι φύτρες και δεν ξέρεις πώς να τις στρώσεις; Αν χρησιμοποιήσεις τη βούρτσα σου, μπορεί και να χαλάσεις το χτένισμα. Χρειάζεσαι κάτι με μικρό βουρτσάκι που θα ακουμπήσει μόνο πάνω στις τούφες που πετάνε και θα τις στρώσει. Τι είναι αυτό; Μια οδοντόβουρτσα!
  • Κόλλάνε οι βλεφαρίδες σου μεταξύ τους, κάθε φορά που βάζεις μάσκαρα; Αφού βάψεις με μάσκαρα τις βλεφαρίδες σου χτένισέ τες με μια οδοντόβουρτσα για να μην κολλήσουν.
  • Κάνε απολέπιση στα χείλη σου! Χρησιμοποίησε μια οδοντόβουρτσα για να κάνεις απαλό μασάζ στα χείλη σου και να αφαιρέσεις από επάνω τους τα νεκρά κύταρρα! Βάλε πρώτα λίγο lipstick για να μην τα πληγώσεις και τρίψε τα απαλά.
  • Θέλεις να κάνεις ανταύγιες στα μαλλιά σου; Χρησιμοποίησε μια οδοντόβουρτσα για να απλώσεις τη βαφή στις τούφες των μαλλιών σου. Είναι προτιμότερο από το να απλώνεις τη βαφή με τα χέρια σου, αν επιθυμείς πιο φυσικό αποτέλεσμα!
  • Θέλεις ατημέλητο look στα μαλλιά σου; Αφού κάνεις το χτένισμα ή την πλεξίδα σου, χρησιμοποίησε μια οδοντόβουρτσα για να χτενίσεις λίγο το προσεχτικά φτιαγμένο σου μαλλί και να το κάνεις να δείχνει πιο ατημέλητο και φυσικό.
  • Έχεις ηλεκτρική οδοντόβουρτσα; Μόλις βρήκες ένα καινούριο, διασκεδαστικό παιχνίδι για τα παιδιά σου. Δέσε με μια αυτοκόλλητη ταινία δυο μαρκαδόρους στην ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, έναν από τη μία πλευρά και έναν από την άλλη πλευρά και πάτα το κουμπί για να ξεκινήσει να δουλεύει. Δώσε στα παιδιά σου να δημιουργήσουν σε ένα λευκό χαρτί! Είναι ένας εύκολος τρόπος να τα διασκεδάσεις και να τα απασχολήσεις!
  • Τσίχλα στο παντελόνι σου; Χρησιμοποίησε μια οδοντόβουρτσα για να την τρίψεις.
  • Χρησιμοποίησε μια οδοντόβουρτσα για να καθαρίσεις το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σου. Το βουρτσάκι της καθαρίζει και ανάμεσα στα πλήκτρα και θα απομακρύνει αυτά τα ενοχλητικά ψίχουλα που έχουν κολλήσει ανάμεσα στα κουμπιά.
  • Καθάρισε τα κοσμήματά σου με λίγη μαγειρική σόδα και μερικές σταγόνες λεμονιού. Τρίψε τα με μια οδοντόβουρτσα και θα λάμπουν πάλι σαν καινούρια!
  • Χρησιμοποίησε μια οδοντόβουρτσα για να καθαρίσεις τα δύσκολα μέρη που δεν μπορεί να φτάσει το βετέξ σου. Για παράδειγμα, καθάρισε με μια οδοντόβουρτσα τη μηχανή του καφέ, την περιοχή γύρω από το μάτι της κουζίνας, ή την περιοχή γύρω από τη βάση της βρύσης της κουζίνας ή του μπάνιου.