Tι κοινό έχουν όλοι οι αισιόδοξοι άνθρωποι μεταξύ τους;

Mη σου πω ότι είναι και ένα tip για να την δεις αλλιώς!
Tι κοινό έχουν όλοι οι αισιόδοξοι άνθρωποι μεταξύ τους;



Έχω επιχειρήσει πολλές φορές να ξυπνήσω πιο νωρίς από τι συνηθίζω  προκειμένου να προετοιμαστώ σε χαλαρούς ρυθμούς πριν πάω για δουλειά.  Διότι μάλλον δεν υπολογίζω σωστά τον χρόνο που έχω διαθέσιμο και πάντα μα πάντα εν τέλει καθυστερώ να φτάσω.Το ίδιο φυσικά γίνεται όσο χρόνο και αν έχω στη διάθεση μου! Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο με τη δουλειά αλλά και γενικότερα. Καθυστερώ παντού! 

Αυτό πια έχει γίνει μια συνήθεια που δεν μπορώ να αλλάξω. Το έψαξα από εδώ, το έψαξα από εκεί και τελικά βρήκα μια έρευνα που το συμπέρασμα της ήταν το εξής:
Όλοι οι αισιόδοξοι άνθρωποι έχουν ένα κοινό γνώρισμα μεταξύ τους ~> Αργούν παντού!

Οπότε αν αργείς και εσύ σε καταλαβαίνω..αλλά μην ανησυχείς είναι από υπέρμετρη αισιοδοξία!

Οι άνθρωποι που αργούν περισσότερο στα ραντεβού τους αλλά και γενικότερα είναι στην πραγματικότητα οι πιο θετικοί ! Και αυτό εξηγείται ως εξής: Πιστεύουν πως μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα μπορούν να κάνουν περισσότερα πράγματα από τι είχαν υπολογίσει. Δεν είναι μια αισιόδοξη οπτική και αυτή;
Μπορεί να νομίζεις ότι δεν είναι μια ρεαλιστική αντίληψη υπολογισμού του πολύτιμου μας χρόνου, αλλά δεν είναι έτσι. Διότι όταν είσαι αισιόδοξος νομίζεις πως μπορείς να καταφέρεις τα πάντα και δεν συμπεριλαμβάνεις εμπόδια στο στόχο σου γιατί τα αγνοείς. Και αυτό είναι καλύτερο καμιά φορά! 

Ο χρόνος είναι σχετικός. Μάθε να ζεις ακόμα και το δευτερόλεπτο! Ένας αισιόδοξος άνθρωπος δεν υπερτιμάει το χρόνο και δεν τον κάνει προτεραιότητα. Ζει το κάθε λεπτό και δεν μετράει την ώρα για να δει τι πρέπει να κάνει. Και με αυτό τον τρόπο δεν μπαίνει σε χρονοδιαγράμματα γιατί πιστεύει πως θα τα καταφέρει έτσι και αλλιώς. 

Το να πηγαίνεις με τη ροή των πραγμάτων και να ζεις το παρόν είναι το ιδανικό για να ζήσεις τη ζωή σου αλλιώς. 

Δεν γίνεται να σπαταλάς το χρόνο σου στο τι δεν έκανες στο παρελθόν αλλά και στο να κάνεις όνειρα για το μέλλον. Διότι έτσι δεν ζεις το παρόν και δεν ξέρεις τι χάνεις! 
Γι' αυτό γίνε αισιόδοξη και δες τα πράγματα αλλιώς!

Χαμογέλα!Οι  άνθρωποι που χαμογελάνε ζουν περισσότερο!