Δημοψήφισμα: Οι τύποι ψηφοφόρου που θα συναντήσεις σήμερα στο εκλογικό κέντρο

Για να τους αναγνωρίσεις και να τους αποφύγεις.
Δημοψήφισμα: Οι τύποι ψηφοφόρου που θα συναντήσεις σήμερα στο εκλογικό κέντρο



Σήμερα είναι η μεγάλη ημέρα του μεγάλου ναι ή του μεγάλου όχι. Κι επειδή όλα αυτές τις ημέρες "δουλεύουν" σε υπερθετικό βαθμό κι ο καθένας από εμάς έχει φορέσει κι από μια ταμπέλα, πια οι τύποι των ψηφοφόρων που θα συναντήσεις, είναι πολύ συγκεκριμένοι. Φρόντισε να τους αποφύγεις όλους.

Οι "forever Yes"
Αυτοί που θα πούνε ναι και φοράνε μπλούζα  με στάμπα "yes I do", ενώ παράλληλα τραγουδούν ύμνους για την Ευρώπη.

Οι "forever No"
Αυτοί που θα πουν όχι και έχουν πλακάτ "Αλέξη για μια Ελλάδα sexy".

Οι "δεν ξέρω, δεν απαντώ"
Αυτοί αναγνωρίζονται από χιλιόμετρο. Είναι οι πιο αγχωμένοι από όλους και έχουν ήδη βγάλει διάφορα ψυχοσωματικά. Επίσης μπορεί να ζαλίζονται ή να έχουν λιποθυμικές τάσεις.

Οι "φιλόσοφοι"
Αυτοί που θα σου πιάσουν κουβέντα έξω από το παραβάν και θα σου πουν θεωρίες για την ιστορία της Ελλάδας και τον Διαφωτισμό και την Αναγέννηση που δεν ζήσαμε. Δεν θα φτάσουν στο δια τάυτα, γιατί θα τους διώξει η αστυνομία του εκλογικού κέντρου, που θα θέλει να το κλειδώσει.

Οι "παρτάκηδες"
Όχι αυτοί που γουστάρουν τα πάρτυ. Αυτοί που μιλάνε μόνο για την πάρτη τους. Το μισθό τους, το σπίτι τους, τα λεφτά τους, τα παιδιά τους, τη βολή τους.

Οι "αστειούληδες"
Χαβαλές, ρόδα, τσάντα και κοπάνα.

Οι "ετοιμοπόλεμοι"
Που όλα τους φταίνε. Το σκληρό δίλημμα, το αύριο, το μέλλον, η Ευρώπη αλλά κυρίως το σημερινό μπάνιο στη Λούτσα που ματαιώθηκε λόγω δημοψηφίσματος.

Δες εδώ όλες τις εικόνες του διαδικτύου που μας έκαναν αυτές τις μέρες να γελάσουμε.