Ποια τραγούδια μυρίζουν θάλασσα;

Να και μία playlist που δεν έχει «Το Καλοκαιράκι».
Ποια τραγούδια μυρίζουν θάλασσα;



Αρκετά πια με το «Καλοκαιράκι» και το «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε». Όποιος θέλει να το ξανατραγουδήσει, ας το κάνει από μέσα του. Να μας πεις, δεν είμαστε εδώ για να λογοκρίνουμε κανέναν για τις μουσικές του επιλογές, αλλά δεν είναι τα μοναδικά που θυμίζουν καλοκαίρι. Υπάρχουν κι άλλα. Και γι’ αυτό είμαστε εδώ για να το συζητήσουμε. 

Οι συντάκτες του FollowMe, λοιπόν, εγκρίναμε τα τραγούδια που θα αφήσουμε να παίξουν δυνατά στο γραφείο. Τα τραγούδια που μυρίζουν διακοπές και θάλασσα.  

One love, one heart, let’ s get together and feel all right. Γιατί Βοb= καλοκαίρι. Ηλιοβασίλεμα, Sol και να κουνιέσαι στους ρυθμούς του, ρίχνοντας το παρεό στους ώμους γιατί μόλις φύσηξε το βραδινό αεράκι...

 Ένα old time classic κομμάτι των Mambo Kings! Κάθε φορά που το ακούω ονειρεύομαι ότι είμαι σε κάποιο εξωτικό μέρος κάτω από τα αστέρια και πίνω απίθανα cocktails! Summer is hereeee! 

Το τραγούδι του καλοκαιριού είναι το «Τρελό από χαρά» του Κωστή Μαραβέγια. Γιατί μιλάει για ένα αλλοπρόσαλο χωριό στο οποίο θα ήθελα να ζήσω. 

To «Αll Summer Long», του Kid Rock είναι αγαπημένο τραγούδι για το καλοκαίρι γιατί είναι cool, ανέμελο και μου θυμίζει αγαπημένες αναμνήσεις από τα προηγούμενα καλοκαίρια!

Καλοκαίρι θυμίζει το «Summer Jam» από The Underdog Project. 

Μπορεί να μην λέει για θάλασσες και αστέρια αλλά είναι σίγουρα το τραγούδι που όταν είσαι στη μέση του πουθενά χωρίς internet και αυτό είναι το μόνο κομμάτι της playlist σου που μπορούν να ανεχτούν δέκα άτομα, τότε αυτό κάτι σημαίνει. 

 «Στη θάλασσα» από τη Θεοδοσία Τσάτσου. Τόσο γλυκό και αγαπημένο τραγούδι!

 

Δες ΕΔΩ ποια τραγούδια μας κάνουν χαρούμενους.