Ποια γνωρίσματα του χαρακτήρα σου σε κάνουν sexy; 

Ανάδειξέ τα!
Ποια γνωρίσματα του χαρακτήρα σου σε κάνουν sexy; 



O τρόπος με τον οποίο φτιάχνεις τα μαλλιά σου, βάφεσαι, ντύνεσαι δεν υποδηλώνει και πολλά πράγματα ούτε είναι αρκετά για να δημιουργήσουν σε κάποιον που δεν σε ξέρει μια πλήρη εικόνα σου. Η προσωπικότητά σου είναι εξίσου σημαντική όσο και η εξωτερική σου εμφάνιση. Η ομορφιά από μόνη της δεν λέει κάτι. Δεν σου έχει τύχει ποτέ να γνωρίσεις κάποιον κούκλο ο οποίος εν τέλει έχει καταφέρει να σε απωθήσει με την συμπεριφoρά του και τον χαρακτήρα του με αποτέλεσμα η ομορφιά του να μην έχει κανένα νόημα; Εσωτερική και εξωτερική εμφάνιση είναι εξίσου σημαντικά και φτιάχνουν το πακέτο ενός ανθρώπου! Όμως ποιο από τα δύο υπερισχύει; Μήπως τα στοιχεία του χαρακτήρα σου έχουν μεγαλύτερη δύναμη από την ομορφιά και εν τέλει σε κάνουν πιο ελκυστική;

Ελκυστικά γνωρίσματα!

Αυτοπεποίθηση!
Κεφάλι ψηλά, πλάτη ίσια! Με αυτό τον τρόπο θα φαίνεσαι απλά gorgeous! Eίναι αυτός ο αέρας που αποπνέεις! Δείχνεις πόσο άνετα νιώθεις με το σώμα σου και ότι είσαι δυναμική...με αποτέλεσμα όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω σου!

Αισιοδοξία!
Οι αισιόδοξοι άνθρωποι χαμογελούν συνέχεια, αποπνέουν θετική αύρα και δεν δείχνουν κανένα ίχνος άγχους και στρες. Όσο πιο θετική είσαι τόσο πιο πολλοί άνθρωποι θα σε περιτριγυρίζουν γιατί θα τους φτιάχνεις τη διάθεση χωρίς να το καταλαβαίνεις! Stay positive!

Χιούμορ και αυτοσαρκασμός!
Όταν είσαι η χαρά της ζωής και δείχνεις ότι απολαμβάνεις τη κάθε στιγμή της ζωής σου χωρίς γκρίνια και είσαι happy, θετική, τόσο πιο όμορφη δείχνεις! Και πως άλλωστε να μην δείχνεις όταν καταφέρνεις στο πέρασμά σου να κάνεις τους πάντες να χαμογελούν;

Στηρίζεις τα λεγόμενά σου!
Ότι λες να είναι εγγύηση, έτσι ώστε οι άλλοι να μπορούν να βασιστούν πάνω σου, αν θελήσουν κάτι. Μην λες αερολογίες απλά για να τις πεις και μετά δεν μπορείς να τις κάνεις πράξεις!

Επικοινωνία!
Είναι σημαντικό να μπορείς να επικοινωνείς με τους άλλους. Είναι χάρισμα βασικά! Αν δεν  έχεις μην ανησυχείς. Κάτσε μπροστά στον καθρέφτη σου και κάνε πρακτική. Άλλωστε είναι ένα χαρακτηριστικό που καλλιεργείται στην πορεία της ζωής σου!

Ταπεινότητα!
Είσαι μια ξεχωριστή προσωπικότητα! Αν παραμένεις ταπεινή, οι άνθρωποι γύρω σου θα το εκτιμήσουν πάρα πολύ αυτό το γνώρισμα σου και θα δείχνεις ακόμα πιο ξεχωριστή στα μάτια τους! 

Να είσαι φιλική!
Να είσαι ευγενική με όλους. Ακόμα και αν δεν συμπαθείς κάποιον χάρισέ του το καλύτερο σου χαμόγελο! 

Αν θέλεις να φαίνεσαι όμορφη δεν χρειάζεται να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου, να αγοράσεις καινούρια ρούχα. Αρκεί μόνο να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό! Σίγουρα έχεις γνωρίσματα που σε κάνουν να φαίνεσαι πιο ελκυστική! 

Πως να γίνεις το κορίτσι που όλοι θα θέλουν να κάνουν παρέαq