Παράτα το δράμα και άλλαξε στάση!

Δεν σου πάει το μελό!
Παράτα το δράμα και άλλαξε στάση!



Μπορεί εσύ να νομίζεις ότι είσαι ένας ήρεμος και αγαπητός χαρακτήρας. Μπορεί να έχεις extra αυτοπεποίθηση και να μην μπορείς να δεις τα αρνητικά γνωρίσματα που ενδεχομένως έχεις. Ίσως οι φίλοι σου καμιά φορά πάνω σε τσακωμούς και αντιμαχίες που έχεις κατά διαστήματα μαζί τους, να σου πετάνε σπόντες για πράγματα που τους ενοχλούν στο χαρακτήρα σου. Όσο και αν τα αρνείσαι έχεις σκεφτεί ποτέ (όταν είσαι λογική) ότι σε κάποια σημεία έχουν δίκιο; Μήπως έχεις κάποια μελοδραματικά στοιχεία που σου χαλάνε την εικόνα και το image σου; Μήπως είσαι λίγο drama queen;

Θα σου παραθέσω τα γνωρίσματα – κλειδιά που συνθέτουν μια τέτοια προσωπικότητα!

Κακά τα ψέματα όλοι μέσα μας κρύβουμε λίγο δράμα. Όμως δεν πρέπει να ξεπερνάει τα όρια. Πως θα το καταλάβεις; Από το πιο απλό: Πως αντιμετωπίζεις τις δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σου ~> α. με ψυχραιμία ή β.φέρνεις την καταστροφή αμέσως ότι και αν αντιμετωπίζεις; 
Πόσο εύκολα μπορείς να χειριστείς τις καταστάσεις; Μπορείς να τα βγάλεις πέρα ή κλαίγεσαι για όλα; Πρέπει να συνειδητοποιήσεις λοιπόν πως όλοι έχουν τα προβλήματά τους, μικρά ή μεγάλα δεν έχει σημασία. Πρέπει να μάθεις να τα βγάζεις πέρα μόνη σου! Και διώξε επιτέλους αυτή την ενοχλητική γκρίνια ~> Θα δεις πως όλα θα είναι πιο εύκολα έτσι! Δοκίμασέ το έστω!

Λίγη υπερβολή δεν βλάπτει! Αλλά αν το έχεις κάνεις συνήθεια και βάζεις υπερβολή σε όλα τα γεγονότα που σου συμβαίνουν τότε υπάρχει πρόβλημα! Καταρχήν οι φίλοι σου θα αρχίσουν να αμφισβητούν τα λεγόμενά σου και δεν θα σε εμπιστεύονται. Θα ξέρουν πως ότι λες θα είναι τόσο υπερβολικό και αναληθές. 

Σταμάτα να κλαψουρίζεις κάθε φορά που κάτι δεν πάει όπως θέλεις. Αντιμετώπισέ το όσο δύσκολο και αν είναι. Δεν σε ιντριγκάρει και λίγο όλο αυτό; Να δοκιμάσεις τα όρια και τις αντοχές σου; Δες το αλλιώς. Δεν είσαι 5 χρονών όπου δεν ξέρεις πως να διαχειριστείς τα πράγματα και κλαις. 

Παραπονιέσαι συνέχεια για τη ζωή σου! Φυσικά και κανείς δεν απολαμβάνει μια ζωή τέλεια όπου όλα του πάνε τέλεια. Δεν είσαι η μόνη δηλαδή που έχει αναποδιές! Γι' αυτό βγάλε τη μιζέρια από τη ζωή σου. Μην κλαίγεσαι για ότι σου συμβαίνει! Ξέρεις πόσο εκνευριστικό είναι; Ξέρεις πόση αρνητική ενέργεια γεμίζεις τον εαυτό σου και τους άλλους; Δεν σε βοηθάει καθόλου αυτή η τακτική να το ξέρεις. Σε κάνει να εστιάζεις στο πρόβλημα παραπάνω αντί να βρεις τη λύση του!

Σταμάτα να προσπαθείς να μεγαλοποιήσεις τόσο πολύ το πρόβλημά σου για να γίνεις το επίκεντρο όλων και να ασχοληθούν μαζί σου για να σε παρηγορήσουν! Έχουν και οι άλλοι προβλήματα. Κάποιοι το κοινοποιούν και κάποιοι άλλοι το κρατάνε μέσα τους. Γι΄αυτό μην προσπαθείς να κάνεις το πρόβλημά σου να φαίνεται μεγαλύτερο!

Διώξε τη μιζέρια και τους μελοδραματισμούς από τη ζωή σου! Καλοκαίρι έρχεται δες το αλλιώς!

Δες πως θα αντισταθείς στη μιζέρια!