Καθημερινές συνήθειες που μόνο τα τεμπέλικα  κορίτσια κάνουν και καταλαβαίνουν!

Μήπως είσαι ένα από αυτά; Αναγνώρισε τα σημάδια!
Καθημερινές συνήθειες που μόνο τα τεμπέλικα  κορίτσια κάνουν και καταλαβαίνουν!



Τεμπελιά: Είναι μία κατάσταση όπου σώμα και μυαλό βρίσκονται σε αδράνεια και καμία κίνηση δεν είναι εφικτή! Ο εγκέφαλος αρνείται να αντιδράσει σε οποιοδήποτε ερέθισμα από το περιβάλλον. Είναι μία κατάσταση που λίγο πολύ την έχουν περάσει όλοι. Κάποιοι όμως βρίσκονται μονίμως σε αυτήν και δεν μπορούν εύκολα να βγουν. Ας δούμε κάποιες κινήσεις που χαρακτηρίζουν απόλυτα αυτή τη κατάσταση!

Σηκώθηκες με μαλλί αφάνα και ατημέλητο; Κανένα πρόβλημα! Αν είναι χειμώνας βάζεις ένα σκουφί και έφυγες! Αν πάλι είναι άλλη εποχή βάζεις μια στέκα, τα πιάνεις ψηλά, βάζεις τσιμπιδάκια! Χίλιες εναλλακτικές εφευρίσκει ένα μυαλό προκειμένου να μην μπει στη διαδικασία να το φτιάξει.

Δεν βρίσκεις την άλλη κάλτσα; Και τι πειράζει βάζεις μία άλλη διαφορετική. Δεν σε νοιάζουν καθόλου τα αδιάκριτα βλέμματα των άλλων αν τύχει και δουν αυτόν τον αλλοπρόσαλλο συνδυασμό!

Πεινάς και βαριέσαι να σκεφτείς τι θα φας; Παίρνεις ότι βρεις από το ψυγείο! Μπορεί να είναι διαφορετικές γεύσεις που δεν συνδυάζονται μεταξύ τους αλλά αυτό που σε νοιάζει είναι απλά να χορτάσεις με τον οποιοδήποτε τρόπο!

Γυμναστήριο; Μμμμ η σκέψη που σου έρχεται αμέσως είναι ότι έχεις κάνει ήδη τη γυμναστική σου αφού χρησιμοποίησες προηγουμένως τη σκάλα για να πας στον πάνω όροφο!

Σου έπεσε ο στυλός στο πάτωμα και βαριέσαι να το σηκώσεις. Τι καλύτερο από το να το σηκώσεις με τα πόδια! Που να σκύβεις τώρα;(!)

Είσαι στο καναπέ σου και κάθεσαι αναπαυτικά... ώσπου ξαφνικά ήρθε να σου χαλάσει τη στιγμή μία ανάγκη που ξεπήδησε από το κεφάλι σου! Χρειάζεσαι κάτι από το διπλανό δωμάτιο. Επειδή δεν πρόκειται να σηκωθείς για κανένα λόγο στέλνεις μήνυμα SOS στη συγκάτοικό σου, στην αδερφή σου, στη μαμά σου για να σου φέρουν αυτό που θέλεις.

Ένας φωτογράφος κάνει δύο αγνώστους... φίλους! Δες το!