Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τips για τέλειο σώμα

Αποκαλύπτει στο followme.gr μυστικά ομορφιάς και διατροφής.
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τips για τέλειο σώμα



Η Βίκυ Χατζηβασιλείου διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν γίνεται να μην προσέξεις τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της το καλοκαίρι και το κορμί - λαμπάδα που έχει και αναδεικνύει με τα ρούχα που φορά.

Θυμάμαι σε παλαιότερη συνέντευξή μας να μου λέει πως περπατούσε μια μέρα με μαγιό σε παραλία της Χαλκιδικής και ένας λουόμενος την πιάνει και της λέει: «δηλαδή ρε κορίτσι μου αν είσαι έτσι τώρα πώς ήσουν στα 24;» Ήταν το καλύτερο κοπλιμέντο που της έχουν κάνει, λέει. Και φυσικά, είναι πολλά αυτά...

Πριν λίγες ώρες η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με μαγιό και δεν μπορούσαμε να μην την πάρουμε τηλέφωνο να μας εξηγήσει πως στο καλό καταφέρνει και διατηρεί αυτό το κορμί. Η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε στο followme.gr όλα τα μυστικά ομορφιάς και διατροφής της:

«Καταρχήν ακολουθώ μια πολύ υγιεινή διατροφή. Για παράδειγμα, αναψυκτικά δεν πίνω σχεδόν ποτέ. Τρώω πολλά φρούτα και λαχανικά ενώ αποφεύγω τα προϊόντα με γλουτένη αλλά και αυτά που έχουν συντηρητικά. Θα φάω όλα τα γεύματα της ημέρας χωρίς να παραλείψω κανένα, ενώ δεν πρόκειται να πέσω το βράδυ για ύπνο νηστική. Δύο φορές μέσα στην ημέρα θα φάω απαραίτητα ξηρούς καρπούς και φρούτα».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ασχολείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια με το beach volley. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος για το τόσο γραμμωμένο σώμα της. Η ίδια μας μιλά για το καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής της:

«Περπατάω καθημερινά για 20 λεπτά. Θεωρώ πολύ βασικό το περπάτημα για να διατηρηθείς σε φόρμα. Από εκεί και πέρα, έκανα για πολλά χρόνια ενόργανη γυμναστική και beach volley. Γενικά είμαι πολύ αθλητικός τύπος. Τους τελευταίους τρεις μήνες απείχα λόγω ενός τραυματισμού μου. Θα κάνω σίγουρα όμως, beach volley δύο φορές την εβδομάδα και μια φορά τον μήνα πιλάτες. Επίσης, συχνά ταξιδεύω και κάνω σκι βουνού. Μου αρέσει ό,τι έχει σχέση με τη γυμναστική αλλά εντάξει, σίγουρα παίζει ρόλο και το γεγονός ότι έχω ένα καλό μυϊκό σύστημα και καλά γονίδια».

Διαβάστε ΕΔΩ τι λέει η Βίκυ Χατζηβασιλείου για τα μπότοξ