Έχεις skateboard στο ντουλάπι; Έχεις έναν καλό λόγο για να κάνεις γυμναστική!

Περίεργο, ανατρεπτικό και ανέξοδο. Όλα σε ένα!
Έχεις skateboard στο ντουλάπι; Έχεις έναν καλό λόγο για να κάνεις γυμναστική!



Γιατί όχι; Γιατί να μην δοκιμάσεις κάτι νέο και ενδιαφέρον; Αν βαριέσαι να πας στο γυμναστήριο για χίλιους λόγους αλλά θέλεις να έχεις και μία επαφή με κάτι που να θυμίζει γυμναστική τότε σκέψου εναλλακτικά και πρακτικά! Ίσως να σου έχει ξεμείνει κάποιο skateboard από τις παλιές εποχές που έκανες τρέλες και δοκίμαζες διάφορα και τώρα είναι κάπου ξεχασμένο στην αποθήκη σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας στην αποθήκη σου και να το "ξεθάψεις" γιατί σου βρήκα τρόπο να το χρησιμοποιήσεις!

Όχι, δεν θα σου προτείνω να πας σε πλατείες και να αρχίσεις τις φιγούρες, που βέβαια αν το επιθυμείς κανένα πρόβλημα, διότι γέμισε ο κόσμος πάλι skateboards, κάτι που πολύ με χαροποιεί διότι ξεφύγαμε λίγο από τα social media, tv κ.τ.λ! Αλλά σε παροτρύνω να δεις το παρακάτω βίντεο όπου θα σου δείξει πως να κάνεις βασικές ασκήσεις γυμναστικής!

Γιατί είναι κρίμα το skateboard σου να καταλήξει σαν διακοσμητικό...όπως και τα μηχανήματα γυμναστικής που έχουμε σπίτι, συνήθως καταλήγουν να γίνονται κρεμάστρες!
Αν πάλι δεν έχεις skateboard τότε μπορείς να εφοδιαστείς ένα από κάποιο κατάστημα ή eshop! Οι τιμές δεν είναι εξωπραγματικές αλλά εξαρτάται και τι θέλεις να πάρεις. Ξεκινούν από 69 ευρώ και μπορούν να φτάσουν μέχρι..και τα 300 ευρώ+

Αν σου αρέσει η ιδέα, μπορείς να συνδυάσεις και το τερπνόν μετά του ωφελίμου και στο τέλος να τρέχεις σε πλατείες και να κάνεις skate!