Δεν έχεις χρόνο να γυμναστείς; 5 τρόποι για να γίνεις fit

Όλα είναι θέμα προγραμματισμού! Έχεις όρεξη;
Δεν έχεις χρόνο να γυμναστείς; 5 τρόποι για να γίνεις fit



Η ημέρα έχει 24 ώρες και εσύ χρειάζεσαι μόνο 8 για να κοιμηθείς. Τις υπόλοιπες 16 τι κάνεις; Φτιάξε το πρόγραμμά σου με τέτοιο τρόπο που θα συμπεριλαμβάνει απαραίτητα γυμναστική και καλή διατροφή. 
Άλλωστε τo να κάνεις μια mini προπόνηση το πρωί πριν πας στη δουλειά είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Όχι μόνο θα ανακτήσεις ενέργεια με το καλημέρα αλλά θα διατηρηθείς και fit! 

Βήμα 1ο
Ρύθμισε το ξυπνητήρι σου λίγο νωρίτερα από το συνηθισμένο. Βάλε αθλητικά, πάρε μια τσάντα με τα ρούχα της δουλειάς και τρέξε γυμναστήριο. Το πρωί έχει πολύ ωραία και δυναμικά προγράμματα. Έπειτα φάε μια μπανάνα, κάνε ένα γρήγορο μπάνιο, ντύσου και πήγαινε για δουλειά. Θα νιώσεις τέλεια και ότι έχεις μια γεμάτη ημέρα!

Βήμα 2ο
Επίλεξε τις σκάλες. Άφησε το ασανσέρ. Δεν έχει σημασία που πήγες γυμναστήριο λίγο πριν. 
Αν η δουλειά σου είναι κοντά στο σπίτι σου πήγαινε με τα πόδια (εκτός και αν βρέχει ή έχει πολύ κρύο).

Βήμα 3ο
Κατά τη διάρκεια της ημέρας πρέπει να κάνεις 4 γεύματα (μικρές ποσότητες και μην ξεχνάς να τρως αργά). Μην παραλείπεις ανάμεσα στα γεύματα να τρως φρούτα, ξηρούς καρπούς και φυσικούς χυμούς.

Βήμα 4ο
Εκεί που κάθεσαι στη δουλειά κάνε σε τακτά χρονικά διαστήματα ασκήσεις για κοιλιακούς και για πόδια (υπάρχουν άπειρες ασκήσεις ακόμα και αν κάθεσαι).

Βήμα 5ο
Μην ξεχνάς να κοιμάσαι τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα και αν κάποια ημέρα μπορέσεις να κοιμηθείς πριν τις 12 το βράδυ κοιμήσου. Δεν φαντάζεσαι πόσο ευεργετικό είναι αυτό για την επιδερμίδα σου!

Δες εδώ τι πρέπει να έχεις απαραίτητα στην τσάντα του γυμναστηρίου σου!