Πώς να ιδρώνεις λιγότερο

Ακολούθησε αυτές τις συμβουλές για να μειώσεις κατά πολύ το πρόβλημά σου.
Πώς να ιδρώνεις λιγότερο



Είσαι από αυτές που ιδρώνουν και να έχει μείον σαράντα βαθμούς έξω; Είναι πρόβλημα αυτό αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις και πάρα πολλά ωστόσο αυτά τα tips μπορούν να βοηθήσουν έστω και σε μικρό ποσοστό.

 

Πρέπει να φοράς ρούχα από φυσικά υλικά όπως είναι το λινό, το μετάξι, βαμβάκι, το μαλλί και το κασμίρ για να αναπνέει το δέρμα σου. Με τα συνθετικά ζεσταίνεσαι πιο εύκολα με αποτέλεσμα και να ιδρώσεις πιο γρήγορα.

Προτίμησε φαρδιά ρούχα ή τουλάχιστον όχι υπερβολικά στενά για τον ίδιο λόγο όπως προηγουμένως.

Πλύσου κάθε μέρα για να είσαι φρέσκια και καθαρή και ξύρισε τις τρίχες σου από τη μασχάλη που μαζεύουν βακτήρια και προκαλούν τις οσμές.

Αν βάλεις αποσμητικό μετά το μπάνιο φρόντισε να έχουν στεγνώσει καλά οι μασχάλες σου για να δράσει καλύτερα και περίμενε ακόμα μερικά λεπτά μέχρι να στεγνώσει το αποσμητικό πριν φορέσεις τα ρούχα σου.

Φόρεσε κάθε μέρα καθαρή μπλούζα. Ίσως το έκανες ήδη αυτό αλλά πολλές φορές τυχαίνει να την αφήσεις και για άλλη μέρα χωρίς να την πλύνεις επειδή ίσως τη φόρεσες για λίγο όμως αν είχες ιδρώσει έστω και λίγο θα μυρίσει πολύ πιο έντονα από τον φρέσκο ιδρώτα.