Θέλεις τέλειους γλουτούς και γυμνασμένους τετρακέφαλους;

Δες με ποιες ασκήσεις θα το πετύχεις!
Θέλεις τέλειους γλουτούς και γυμνασμένους τετρακέφαλους;



Και ποια δεν θέλει να έχει τέλειους γλουτούς, γυμνασμένα πόδια και όχι μόνο;(!) Και πόσο μάλλον τώρα που πλησιάζει και το καλοκαίρι! Δες με ποια όργανα και ασκήσεις μπορείς να το πετύχεις!

Κάνε σωστά διάδρομο για καρδιοαναπνευστική άσκηση!
Τι καλύτερο από το να ξεκινήσεις την ημέρα σου με ένα καλό πρωινό και με μία ήπια προπόνηση καρδιοαναπνευστικής στο γυμναστήριο ή ακόμα και στο σπίτι σου;(!) Ο διάδρομος είναι το πιο διαδεδομένο και το πιο αγαπημένο μηχάνημα όλων ανεξαιρέτως. Βέβαια κάποια στιγμή ενδέχεται να τον βαρεθείς και να τον κάνεις κρεμάστρα για τα ρούχα σου (αν τον έχεις σπίτι σου) αλλά όταν θα θέλεις να ξαναμπείς σε πρόγραμμα θα αποκτήσει πάλι ενεργό ρόλο στη γυμναστική σου. 

Ποια είναι τα βασικά σημεία προσοχής που πρέπει να ξέρεις όταν ξεκινάς διάδρομο;  

Ξεκινάς με χαμηλή ταχύτητα που δεν θα υπερβαίνει το 4. Τρέχεις περίπου για 5-7 λεπτά.
Μετά αφού θα έχεις ανεβάσει θερμοκρασία αυξάνεις ένταση και το πας στο 6,5-7. Τρέχεις για περίπου 25 λεπτά σε αυτή την ταχύτητα.
Μετά χαμηλώνεις ένταση και το πας στο 3,5 για να κάνεις warm down για να πέσουν οι παλμοί της καρδιάς και ακολούθως να κάνεις διατάσεις.

Πως θα χάσεις λίπος και θα γυμνάσεις γλουτούς;
Φυσικά και με το step!

Είναι το αγαπημένο μηχάνημα γυμναστικής για την κάθε γυναίκα. Διότι και καίει λίπος αλλά και γυμνάζει απίστευτα τους γλουτούς και τους τετρακέφαλους.

Κάνε ελλειπτικό για μυϊκή ενδυνάμωση!
Τι εστί ελλειπτικό; Καμία κρούση στο έδαφος! Γι' αυτό και ενδείκνυται και το προτείνουν όλοι. Είναι μία καταπληκτική καρδιοαναπνευστική προπόνηση και μέσω αυτού επιτυγχάνεις να γυμνάσεις σημεία που επιθυμούν το ίδιο γυναίκες και άντρες.

Ο Γιώργος Ξηρός και η Βίλλυ Τριπολίτου από το Join Us, μας δείχνουν τις κατάλληλες ασκήσεις για όλα τα παραπάνω. Αξίζει να δεις το βίντεο!

 

 

Δες 5 ασκήσεις για να κάνεις γλουτούς για brazilian μαγιό!