Heidi Klum, Liv Tyler και Kate Upton ακολουθούν τη Gluten-Free Low-Carb Diet του David Kirsch

Πρόκειται για τον celebrity trainer που κρύβεται πίσω από τα πιο όμορφα κορμιά του Hollywood!
Heidi Klum, Liv Tyler και Kate Upton ακολουθούν τη Gluten-Free Low-Carb Diet του David Kirsch



Η Heidi Klum,η Liv Tyler και η Kate Upton μοιράζονται ένα μυστικό όπλο. Και το όνομα αυτού David Kirsch. Πρόκειται για τον celebrity trainer που κρύβεται πίσω από τα πιο όμορφα κορμιά του Hollywood, χρησιμοποιώντας εντατικές προπονήσεις σε συνδυασμό με ένα αυστηρό διαιτολόγιο χαμηλό σε υδατάνθρακες.  

Αν και η Liv είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, ο David την έχει καθοδηγήσει για το τι πρέπει να κάνει, μέσα από μία σειρά ασκήσεων για εγκύους και μερικές διατροφικές αλλαγές. «Θέλεις να κινείς το σώμα σου, και με αυτό μπαίνεις σε μία καλύτερη ρουτίνα. Τρως πιο υγιεινά, έχεις περισσότερη ενέργεια και είναι καλύτερο για το μωρό. Όλα είναι πιο καλά». Ο Kirsch κάνει τη σύγκριση μεταξύ αυτής της ήπιας ρουτίνας και της σκληρής συνταγής που ακολουθεί η Kate Upton και μάλιστα επαινεί την ηθοποιό, η οποία έχει εμφανιστεί δύο φορές στο εξώφυλλο του Sports Illustrated swimsuit issue, για την αφοσίωση που δείχνει στη γυμναστική αλλά και τη δίαιτά της. 

«Μένουμε μακριά από υδατάνθρακες και ζάχαρη, τα προφανή δηλαδή. Κάνουμε έντονη κυκλική προπόνηση, boxing και εστιάζουμε στον κορμό αλλά και τα οπίσθια. Ακολουθεί μία πολύ καθαρή διατροφή». Η Kate όμως δεν σταματά στις οδηγίες του David και τη δίαιτα χωρίς γλουτένη και υδατάνθρακες, αφού συχνά κάνει 48ώρες αποτοξινώσεις, όπως έχει πει η ίδια στο Elle. «Όλοι θέλουν να μάθουν αν είναι πειθαρχημένη με τη δίαιτα και τη γυμναστική, και η απάντηση είναι ναι. Είναι εκπληκτική όσον αφορά τη δίαιτα. Φτιάχνει ομελέτα με ασπράδια και σπανάκι για πρωινό και όταν το θέλει κάνει μία αποτοξίνωση 48 ωρών».

Οι βασικές οδηγίες του Kirsch απαιτούν την αποφυγή της ζάχαρης, του αλκοόλ και όλων των επεξεργασμένων υδατανθράκων. Είναι μάλιστα τόσο θερμός υποστηρικτής της δίαιτας χωρίς γλουένη που έχει βάλει και τις δύο κόρες του να ακολουθούν το πρόγραμμά του. «Ακολουθούν και οι δύο κόρες μου το πρόγραμμα και μπορείς να δεις τη διαφορά. Είναι μόνο 4 ετών και τους αλλάζει τελείως τη διάθεση. Είναι κάτι που φαίνεται» λέει ο David.

Ο Kirsch δεν είναι ο μοναδικός διάσημος γονιός που ενθαρρύνει τα παιδιά του να ακολουθήσουν συγκεκριμένα προγράμματα διατροφής. Η Heidi Klum έχει συμπεριλάβει στο διατροφικό της πρόγραμμα και τα παιδιά της, όπως έχει δηλώσει στο Glamour. «Μου αρέσει να τρώω φρέσκα φρούτα, λαχανικά και άπαχες πρωτεΐνες. Το 2013, υποσχέθηκα με τη νέα χρονιά να πίνω ένα smoothie φρούτων και λαχανικών κάθε πρωί. Είναι από αυτά που από υπόσχεση εξελίχθηκαν σε συνήθεια. Το κάνω μαζί με τα παιδιά μου και το λατρεύουμε.

Για όσους θέλουν έναν απλό τρόπο για να θυμούνται τους κανόνες αδυνατίσματος του Kirsch, ο David τους συγκεντρώνει όλους σε έναν A-B-C κανόνα, όπως έχει πει στο Well and Good. «Ακολουθήστε στον κανόνα μου A,B,C —no alcohol, bread, or processed carbs (όχι αλκοόλ, ψωμί και επεξεργασμένους υδατάνθρακες) και μείνετε μακριά από γαλακτοκομικά και ζάχαρη. Πείτε ‘ναι’ σε μία καθαρή, άπαχη και πράσινη διατροφή».