Ο Πάνος Καμμένος πήρε τη δίαιτα πατριωτικά

Πώς έχασε 20 κιλά;
Ο Πάνος Καμμένος πήρε τη δίαιτα πατριωτικά



Το inspirational στόρι αδυνατίσματος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας θα σε κάνει να πιστέψεις ότι εκεί έξω υπάρχει ελπίδα για όλους μας. 

Το bullying του Αλέξη 

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες, όταν ο καλός του φίλος Αλέξης Τσίπρας άρχισε τα πειράγματα για τα κιλά του. Ο πρωθυπουργός είχε φτάσει στο σημείο να αποκαλέσει μέχρι και «ογκόλιθο» τον Πάνο, ενώ δεν δίστασε να του κάνει παρατήρηση επειδή τον έκρυβε στις φωτογραφίες. «Πάνο, πρέπει να αδυνατίσεις» του είπε με σοβαρό ύφος με αποτέλεσμα ο Πάνος να αρχίσει να προβληματίζεται. 

Ι love food 

Ο Πάνος όμως πάντα ήταν καλοφαγάς και δεν ήταν τυχαίο που είχε ξεπεράσει κατά πολύ τα 100 κιλά. Πάντα δούλευε μέχρι αργά στο γραφείο και όταν η ώρα πλησίαζε γύρω στις 9 το βράδυ, έλεγε στους συνεργάτες του: «Να σας πω ρε παιδιά, δεν πεινάσατε;». Και κάπως έτσι έβγαινε βόλτα παρέα με όλο το team του για το μεγάλο φαγοπότι. Την δε περίοδο των εκλογών, η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο. Οι δημόσιες σχέσεις επέβαλλαν κεράσματα σε συνεργάτες και ψηφοφόρους, tour από ταβέρνα σε ταβέρνα και φυσικά πολλές ατασθαλίες.   

New Year’s Resolutions

Λίγο πριν τον Γενάρη, όμως, ο Πάνος αποφάσισε να αλλάξει στάση ζωής. Ξεκίνησε βελονισμό αλλά και ειδική διατροφή και μέσα σε σχεδόν 3 μήνες κατάφερε να χάσει 20 ολόκληρα κιλά. Σε αυτό τον αγώνα πείνας τον βοήθησε και ο διάσημος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος από το εστιατόριό του στο Μικρολίμανο, του ετοίμαζε διαιτητικά και νόστιμα πιάτα, όπως ψάρι με λαχανικά που ήταν το αγαπημένο του. 

Πασάς στα Γιάννενα

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην έχει την υποστήριξη της γυναίκας του Έλενας Τζούλη που διαθέτει διαστάσεις μοντέλου και τον έχει πασά. Ο ίδιος έχει να το λέει ότι τον προσέχει πολύ και ότι είναι το στήριγμά του στη μάχη των κιλών. 

Το πήρε πατριωτικά 

Και ενώ η ζυγαριά έπεφτε, ο ίδιος ένιωθε ιδιαίτερα περήφανος για το επίτευγμά του. Όλοι κατέληξαν να λένε ότι έχει πάρει πατριωτικά την υπόθεση «δίαιτα» και ότι δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν γίνει στιλάκι και αν δεν χάσει άλλα 20 κιλά. Μάλιστα, όσοι του επισημαίνουν ότι αδυνάτισε εκείνος απαντάει ότι δεν τον σταματάει τίποτα και ότι έχει πέσει δύο νούμερα. Μέχρι και με τους πολιτικούς του αντιπάλους συζητάει για τα κιλά του ακολουθώντας το παράδειγμα του Αλέξη Τσίπρα, που στο πρόσφατο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πώς διατηρείται και εκείνος του απάντησε ότι παίζει μια φορά την εβδομάδα μπάσκετ. Πλέον, ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων διατυμπανίζει ότι θα αδυνατίσει τόσο που στο τέλος εκείνος θα κοροϊδεύει τον πρωθυπουργό, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει βάλει τα κιλάκια του. 

Η επίσημη δήλωση

Παρόλα αυτά, η επίσημη δήλωση για το νέο του look έγινε στην πρωινή εκπομπή του Mega. «Βλέπω εδώ στιλάκι καινούριο» σχολίασε ο Δημήτρης Καμπουράκης, με τον Πάνο Καμμένο να απαντάει «Έχει τρέξιμο, τρέξιμο πάρα πολύ» και να συμπληρώνει ότι το μνημόνιο έχει αδυνατίσει όλους τους Έλληνες σε σχετικό σχόλιο του Γιώργου Οικονομέα. 

Πηγή: Περιοδικό DownTown

Δες ΕΔΩ 11 αλλαγές που πρέπει να κάνεις στη διατροφή σου.