6 diet tricks για να χάσεις τα κιλά των διακοπών

Έτσι απλά θα μπεις σε διαιτητικό πρόγραμμα!
6 diet tricks για να χάσεις τα κιλά των διακοπών



Υπάρχουν συγκεκριμένα diet tricks που είναι αποτελεσματικά και σε βοηθούν να χάσεις τα περιττά κιλά που σε ταλαιπωρούν. Μπορεί να είναι κοινά και να τα έχεις ξανακούσει, ωστόσο όμως αν τα εφαρμόσεις θα διαπιστώσεις τα οφέλη τους αμέσως. 
Οι διακοπές πέρασαν και πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα. Ιδού τι πρέπει να κάνεις! 

1. Περιόρισε τα φρούτα που περιέχουν ζάχαρη
Μπορεί τα φρούτα να είναι υγιεινά ωστόσο όμως μπορείς να πάρεις κιλά για πλάκα. Τι και αν είναι full στις βιταμίνες που είναι απαραίτητες για τον οργανισμό...οι πόντοι στην κοιλιά προστίθενται χωρίς να το καταλάβεις.
Ο λόγος που γίνεται αυτό; Η φρουκτόζη! Γι΄αυτό επίλεξε φρούτα που έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε φρουκτόζη όπως: φράουλες,  blueberries, raspberries, acai berries, goji berries, μπανάνες, πορτοκάλια, παπάγια.

2. Να τρως όταν πεινάς
Ποτέ να μην παραλείπεις τα γεύματα σου μέσα στην ημέρα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να έχεις πολλά και συχνά γεύματα. Μέσα στην ημέρα σου πρέπει να έχεις 3 γεύματα και 2 σνακ. Μην αφήνεις την κοιλιά σου να γουργουρίζει. 

3. Η γυμναστική είναι must
Όταν θέλεις να χάσεις κιλά δεν αρκεί να κάνεις μόνο διατροφή αλλά πρέπει παράλληλα να κάνεις και γυμναστική. Άλλωστε έχει αποδειχτεί ότι 30-40 λεπτά άσκησης την ημέρα είναι πολύ αποτελεσματικά. Δεν χρειάζεται να χάσεις όλο σου τον χρόνο στο γυμναστήριο. Eπίλεξε να κάνεις ασκήσεις ενδυνάμωσης 3 φορές την εβδομάδα. Θα κάψει το περιττό λίπος!

4. Περιόρισε το έτοιμο φαγητό
Το ξέρω πως ο χρόνος σου είναι περιορισμένος και δεν προλαβαίνεις τις περισσότερες φορές να μαγειρέψεις αλλά πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο για εσένα. Δεν υπάρχει καλύτερο από το να μαγειρεύεις το δικό σου φαγητό γιατί έτσι ελέγχεις και τις θερμίδες που παίρνεις. 

5. Να τρως κυρίως λαχανικά
Δεν λέμε να γίνεις vegan αλλά το να βάλεις στην διατροφή σου πολλά λαχανικά είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Αυτό που θα καταφέρεις είναι ότι δεν θα νιώθεις πείνα και θα χορταίνεις πιο εύκολα χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάποια διατροφική παρασπονδία.

6. Απόφυγε τις τροφές που περιέχουν άμυλο
Επίλεξε καλύτερα τροφές χαμηλές σε άμυλο όπως: κινόα, λαχανικά, δημητριακά. 

Υπάρχει και άλλος τρόπος να χάσεις κιλά! Ακόμα και αν είσαι τεμπέλα μπορείς να κάνεις δίαιτα! Δες εδώ πως!