Δίαιτα: Ακόμα να χάσεις τα κιλά του χειμώνα; Αυτή είναι η δίαιτα που χρειάζεσαι

Μην νιώθεις τύψεις για ότι έγινε! Ποτέ δεν είναι αργά να βάλειςμια σειρά στο καθημερινό σου διαιτολόγιο! Όλα είναι θέμα θέλησης! Το θέλεις; Το πέτυχες!
Δίαιτα: Ακόμα να χάσεις τα κιλά του χειμώνα; Αυτή είναι η δίαιτα που χρειάζεσαι



Αγαπημένες μου αναγνώστριες, βρίσκεστε σε δίλημμα να ανέβετε ή να μην ανέβετε στην ζυγαριά ‘’κατόπιν εορτής’’ ; Ή μήπως νιώθετε τύψεις που ξεφύγατε και αυτό το Πάσχα; Μην ανησυχείτε! Και για μένα το τσουρέκι με την μερέντα ‘’πήγε σύννεφο’’! Γι΄αυτό και δεν θα μας αφήσω έτσι! Το διαιτολόγιο που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να χάσετε τα κιλά των εορτών ανώδυνα και εύκολα χωρίς να στερηθείτε τα γλυκά που έμειναν από τις γιορτές. Συμβουλή : Μην νιώθετε τύψεις για ότι έγινε! Ποτέ δεν είναι αργά να βάλετε μια σειρά στο καθημερινό σας διαιτολόγιο! Όλα είναι θέμα θέλησης! Το θέλεις; Το πέτυχες!

Μην ξεχνάτε και την άσκηση! Summer is coming!

Χρήσιμες συμβουλές

Μπορείte να αλλάξετε τις μέρες μεταξύ τους δηλαδή την 1η ημέρα μπορείte να την κάνετε τελευταία. Π.χ 1η ημέρα θα την κάνω την Τετάρτη, 2η ημέρα θα την κάνω Σάββατο. Ποτέ όμως δεν αλλάζουμε τα γεύματα διαφορετικών ημερών π.χ όχι το μεσημεριανό της μίας ημέρας σε άλλη. Αν αλλάξουμε κάτι είναι ολόκληρη η ημέρα. Επίσης μπορούμε να μπερδέψουμε τα γεύματα μέσα στην ημέρα π.χ μπορείς να φας το βραδινό το μεσημέρι και το μεσημεριανό το βράδυ.

Πιείτε πολύ νερό, περίπου 1,5 λίτρο την ημέρα.

Αν παραλείψετε κάποιο γεύμα συνεχίζετε με ότι έχετε αργότερα αλλά όσο μπορείτε να τρωτε ανά 3-4 ώρες.

Όπου βλέπετε ‘’ φλ’’ εννοούμε το φλιτζάνι του τσαγιού.

Μπορείς να αλλάξεις το δεκατιανό με το απογευματινό μεταξύ τους, στην ίδια μέρα όμως.

Τα τρόφιμα ζυγίζονται ή μετριούνται μαγειρεμένα.

Η σαλάτα και γενικά τα λαχανικά είναι σε ελεύθερη ποσότητα πάντα με μέτρο.

ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ. ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ