Τάνια Τρύπη στο JoinUs: Ήμουν έτοιμη να κάνω παιδιά από 10 χρονών

Η λιποθυμία στη σκηνή και η οντισιόν με την Αλίκη
 Τάνια Τρύπη στο JoinUs: Ήμουν έτοιμη να κάνω παιδιά από 10 χρονών



Την Τάνια Τρύπη υποδέχτηκε στον καναπέ της αυτή την Κυριακή η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ.

Δες τι είπε…

Για τα παιδιά της: 

Ήμουν έτοιμη να κάνω παιδιά από τα 10. Γι’ αυτό τα έκανα, γι’ αυτό τα έπαιρνα μαζί μου παντού στις πρόβες. Έχω θηλάσει μέσα στο θέατρο, είναι εξοικειωμένα με τη δουλειά μου και είναι οι πιο ωραίοι κριτές. 
Νιώθουν ασφάλεια κοντά μου γιατί ξέρουν ότι καθαρίζω για τα πάντα. Κάποια στιγμή που υπήρχε πρόβλημα στο σχολείο πήγα και τα έκανα λίμπα και τα πράγματα τακτοποιήθηκαν με ένα μαγικό τρόπο. 

Για τη λιποθυμία της πάνω στη σκηνή: 

Πάνω στη σκηνή την ώρα που τραγούδαγα, ο κόσμος έσβησε και έπεσα. Και όλοι νόμιζαν ότι είναι μέρος της παράστασης. Μου έπεσε η πίεση. 

Για την οντισιόν στην Αλίκη Βουγιουκλάκη: 

Ήμουν 10 χρονών όταν είχε βγει η Αλίκη στην εκπομπή «Πρόσωπα και Πράγματα» για να πει ότι ζητάει παιδάκια για οντισιόν για το μιούζικαλ «Annie». Πήγαμε, η ουρά ήταν τεράστια και η μαμά μου αναρωτιόταν πώς θα περιμένουμε τόσες ώρες. Προσπέρασα την ουρά, κατέβηκα τα σκαλιά και βρέθηκα μπροστά στην Αλίκη. Ενώ οι από πίσω μου φώναζαν, η Αλίκη είπε «αυτή έχει θράσος, δοκιμάστε την». 

Για το πώς μεγαλώνει: 

Πιστεύω ότι γλυκομεγαλώνω ίσως επειδή έχω πάρει απόφαση ότι όλα είναι μέσα στη ζωή. Βλέπω φωτογραφίες που ήμουν 22 και 23 χρονών, που πέρασα πολύ ζόρικα και ήμουν σαν γριά. Και μετά βλέπω τις πρόσφατες και χαμογελάω. 

INTERVIEW 46 TANIA TRIPI A PART JoinUs S1 from join us on Vimeo.

INTERVIEW 46 TANIA TRIPI B PART JoinUs S1 from join us on Vimeo.