Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγινε φλογερή κοκκινομάλλα και μας λέει γιατί!

Λατρεύει τις αλλαγές η ηθοποιός και αποκαλύπτοντας τα beauty μυστικά της προσπαθεί να μας πείσει... να αλλάξουμε κι εμείς!
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγινε φλογερή κοκκινομάλλα και μας λέει γιατί!



Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τολμά να πειραματίζεται συχνά με τα μαλλιά της. Αλλάζει το χρώμα τους, τα κουρεύει κοντά, τα ξυρίζει και κάθε φορά που την βλέπουμε, είναι και με άλλο hair look.

Την Πέμπτη ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram της με κόκκινο μαλλί και τη λεζάντα «#surprise!!!! #strawberry #yeah». Προς στιγμήν πιστέψαμε ότι ήταν ακόμη μια ακραία αλλαγή που τόλμησε να κάνει και την πήραμε τηλέφωνο για να της ευχηθούμε «με γεια το μαλλί».

Η ηθοποιός μας αποκάλυψε ότι τα μαλλιά της παραμένουν ξανθά και ότι τα έβαψε με έναν ειδικό αφρό (που βγαίνει εύκολα με το λούσιμο) για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Χρήστου Δήμα που συμμετέχει. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «μου αρέσουν πολύ οι αλλαγές στα μαλλιά. Κάθε φορά που η ψυχολογία μου δεν είναι καλά ή τυχαίνει να βαρεθώ το προηγούμενο χρώμα, πάω στο κομμωτήριο και τα αλλάζω. Απλά αυτήν την περίοδο πρέπει να τα έχω ξανθά λόγω των γυρισμάτων που έχω στους "Συμμαθητές". Πάντως τώρα που ανακάλυψα και εγώ αυτό το κόλπο με τον αφρό θα κάνω ακόμη πιο συχνά αλλαγές (γέλια)».

Όσο για το αγαπημένο της χρώμα στα μαλλιά; Η ίδια εξηγεί πως το πυρόξανθο είναι εκείνο που της ταιριάζει περισσότερο, ενώ το φυσικό χρώμα μαλλιών της είναι το πολύ ανοιχτό καστανό/προς ξανθό. 

«Επειδή ακριβώς κάνω πολλές αλλαγές δεν σου κρύβω ότι έχω ταλαιπωρήσει αρκετά τα μαλλιά μου. Και τα έχω κάψει και τα έχω αδυνατίσει. Να σκεφτείς τα βάφω από τα 15 μου χρόνια. Ευτυχώς με τα προϊόντα της Redken κατάφερα να τα επαναφέρω στην αρχική τους κατάσταση μετά από έξι μήνες. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα».

Για το τέλος η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μας συμβούλευσε να προσαρμόζουμε πάντα το μακιγιάζ με το χρώμα των μαλλιών μας. «Δεν μου αρέσει το βαρύ βάψιμο αλλά ταιριάζω πάντα το μακιγιάζ με τα μαλλιά μου. Το ανοιχτό ξανθό για παράδειγμα, απαιτεί ένα έντονο μακιγιάζ».

Διαβάστε ΕΔΩ πως μπορείς να φτιάξεις ένα λουλουδένιο στεφάνι για τα μαλλιά σου.