Robert Pattinson: Παντρεύεται την FKA Twigs

Όχι δεν σας κάνουμε πλάκα. Ο Robert παντρεύεται!
Robert Pattinson: Παντρεύεται την FKA Twigs



Όσο κι αν δεν θέλουμε να ισχύει η είδηση, οι τελευταίες πληροφορίες του People δείχνουν πως o sexy βρυκόλακας του Twilight αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του FKA Twigs. Την αποκάλυψη έκανε ο ράπερ T-Pain, όταν σε συνέντευξή του μιλώντας για την συνεργασία του με την Twigs είπε πως κάθε φορά που της τηλεφωνεί βρίσκεται και σε διαφορετικό μέρος ενώ ειδικά τώρα που αρραβωνιάστηκε κιόλας το μυαλό της είναι... αλλού! 

Φυσικά τα λόγια του προκάλεσαν ένα μικρό σοκ καθώς κανείς δεν γνώριζε τίποτα τέτοιο. Λίγες ώρες μετά την συνέντευξη που έδωσε όμως στο Vulture Magazine, πόσταρε μια φωτογραφία στο Instagram όπου έλεγε πως όσα είπε για τον Pattinson και την Twigs δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα... Πρωταπριλιάτικο αστείο. 

Ωστόσο, το περιοδικό People θέλησε να ψάξει περισσότερες λεπτομέρειες και έτσι κατέληξε στο ότι ο Pattinson έχει όντως κάνει πρόταση στην Twigs και πως μέσα στο επόμενο διάστημα θα τους δούμε να ανεβαίνουν και επίσημα τα σκαλιά της εκκλησίας... 

Οι δυο τους είναι μαζί έναν χρόνο, ενώ ο Robert πήγε την σχέση τους ένα βήμα παρακάτω όταν την γνώρισε στους γονείς του κατά την διάρκεια των διακοπών τους στο Λονδίνο, οι οποίοι μάλιστα την λάτρεψαν! Τι κι αν απο πολλούς θεωρούνται ένα αταίριαστο ζευγάρι; Αυτοί παραμένουν τρελά ερωτευμένοι και πλέον επισήμως λογοδοσμένοι.

Υπομονή κορίτσια! Θα το ξεπεράσουμε κι αυτό...

Δες το κορίτσι του Robert Pattinson να ποζάρει topless ΕΔΩ