Νικολέττα Καρρά- Κρατερός Κατσούλης: H απιστία δεν φέρνει το τέλος μιας σχέσης

Οι δυο πρωταγωνιστές της καθημερινής σειράς του Ant1 "Oι συμμαθητές" θυμούνται τους πρώτους σχολικούς έρωτες τους.
Νικολέττα Καρρά- Κρατερός Κατσούλης: H απιστία δεν φέρνει το τέλος μιας σχέσης



Η Νικολέττα Καρρά και ο Κρατερός Κατσούλης, μιλάνε για την ευτυχία της συζυγικής ζωής και αποκαλύπτουν ότι θέλουν να μεγαλώσουν τις οικογένειες τους. Εκτός αυτών, οι δυο τους στο περιοδικό ΟΚ! θυμούνται και αναπολούν τους πρώτους σχολικούς έρωτές τους. 

Με το χιούμορ που πάντα τους διακατέχει, αποκάλυψαν μεταξύ άλλων ποιο ήταν το πιο αστείο περιστατικό που συνέβη στα γυρίσματα της σειράς: "H μεταμόρφωση της Νικολέττας σε υπέρβαρη" είπε αστειευόμενος ο Κρατερός, ενώ η Νικολλέτα απάντησε: "Όταν με είδα στον καθρέπτη αισθάνθηκα ότι ήμουν άλλη γυναίκα. Πάλευα να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι εγώ". 

Παράλληλα, θυμήθηκαν τον πρώτο σχολικό τους έρωτα: "Στην Α' Δημοτικού, ένας συμμαθητής μου. Θυμάμαι την ώρα του μαθήματος, ανταλλάσαμε ραβασάκια που έγραφαν σ' αγαπώ, θέλω να σε παντρευτώ και γενικά ζωγραφίζαμε καρδούλες. Πάντως, σαν κοριτσάκι ήμουν ερωτιάρα, σε κάθε τάξη που πήγαινα υπήρχε πάντα ένα αγοράκι που μου κινούσε το ενδιαφέρον" είπε η Νικολέττα. 

Ο Κρατερός από την άλλη, απάντησε: "Εγώ ερωτεύτηκα πρώτη φορά στα 14 μου. Ήταν η πρώτη μου μεγάλη σχέση και κράτησε δυόμισι χρόνια". 

Για το αν τελικά η απιστία φέρνει το τέλος μιας σχέσης: "Όχι. Εξαρτάται, βέβαια από την σχέση και τον λόγο που έχει γίνει η απιστία" είπε ξεκάθαρα ο Κρατερός, ενώ η Νικολέττα απάντησε: "Θέλει μεγάλη κουβέντα αυτό το θέμα. Έχει σημασία πόσα χρόνια είναι μαζί αυτοί οι δύο άνθρωποι, σε τι φάση βρίσκονται, αν έχουν αποκτήσει οικογένεια μαζί. Συνέβη από επιπολαιότητα ή υπήρχαν συναισθήματα; Δεν μπορώ να δώσω απάντηση. Ξέρω όμως ότι αν μου συνέβαινε, θα το διαχειριζόμουν πάρα πολύ δύσκολα". 

Ακόμα, έδωσαν και τις δικές τους συμβουλές για το πώς μπορεί να διατηρηθεί ένας γάμος ευτυχισμένος: "Θεωρώ ότι παίζει μεγάλο ρόλο το καθημερινό ενδιαφέρον. Να δείχνεις στον άνθρωπό σου όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται ότι είσαι δίπλα του κάθε μέρα και τον στηρίζεις" είπε ο Κρατερός. 

"Να μην υπάρχει ρουτίνα, που είναι αναπόφευκτη όταν δύο άνθρωποι είναι μαζί πολύ καιρό. Αυτό που μπορεί να κρατήσει ζωντανό έναν γάμο είναι η αμοιβαία προσπάθεια να διατηρείται η φλόγα στη σχέση- με την έννοια της έκπληξης, των ταξιδιών, με οτιδήποτε θεωρεί κανείς ότι μπορεί να αναζωογονήσει τη σχέση του. Το ζευγάρι πρέπει να συμπεριφέρεται πάντα σαν να έχει μόλις γνωριστεί" συμβούλεψε η Νικολέττα. Ακόμα. η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε πως αισθάνεται έτοιμη να γίνει μητέρα και θα ήθελε αυτή η στιγμή να έρθει μέσα στο 2015. 

Αγνώριστη! Δες την Νικολέττα Καρρά με παραπανίσια κιλά ΕΔΩ