Γιώργος Λιανός: Δεν είμαι φίλος με τον Λιάγκα

Μπορεί να ήταν συνεργάτες μέχρι πρότινος, ωστόσο η σχέση τους παρέμεινε μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο.
Γιώργος Λιανός: Δεν είμαι φίλος με τον Λιάγκα



Ο Γιώργος Λιανός αποχώρισε από το πάνελ του Πρωινού του ΑΝΤ1 καθώς είναι πλέον παρουσιαστής στο Όλα Παίζουν στον Alpha, και μίλησε για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Λιάγκα, χαρακτηρίζοντας τον ως… άνθρωπο-καρικατούρα.

«Δεν κάνουμε παρέα με τον Γιώργο. Όσο κάναμε την εκπομπή, μπορούσαμε να συνεννοηθούμε και να περνάμε καλά. Δεν γίναμε φίλοι υπό την έννοια να του τηλεφωνήσω και να πάμε για καφέ. Όμως, έχω πολύ καλή άποψη και για τον Γιώργο και τη Φαίη. Τον θεωρώ αξιόλογο και ικανό και μ’ αρέσει να τον πειράζω στην εκπομπή. Ο Λιάγκας είναι ένας άνθρωπος-καρικατούρα», τόνισε στο περιοδικό Hello ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής (και τραγουδιστής) σχολίασε και την κατάσταση στην ελληνική τηλεόραση: Θεωρώ ότι ανήκω στην κατηγορία των νέων ανθρώπων, οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν νέα πράγματα στην τηλεόραση. και στη δική μου κατηγορία αναφέρω τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Μαίρη Συνατσάκη. Είναι φυσικό να έχουμε φιλοδοξίες, όνειρα και να τα κυνηγάμε. Και, επειδή θεωρώ πως έχω προσωπική ταυτότητα στο χώρο, ξέρει κάποιος τι να περιμένει από μένα, γνωρίζει το χιούμορ μου».