Βανδή- Καινούργιου- Μανωλίδου: Για ψώνια στο σούπερ μάρκετ

Κάνουν μόνες τους τις καθημερινές τους αγορές.
Βανδή- Καινούργιου- Μανωλίδου: Για ψώνια στο σούπερ μάρκετ



Είναι αναγνωρίσιμες, αποτελούν μήλον της έριδος για πολλά περιοδικά που τις θέλουν στα εξώφυλλά τους και απολαμβάνουμε όσο τίποτα να τις παρατηρούμε στις καθημερινές στιγμές τους. 

Οι φωτογράφοι απαθανατίζουν συχνά τις Ελληνίδες επώνυμες την ώρα που βγαίνουν από το σούπερ μάρκετ. Μπορεί να έχουμε για εκείνες την εικόνα της «διάσημης και απλησίαστης», εντούτοις πολλές κυρίες της showbiz συμπεριφέρονται όπως ακριβώς η απλή μέση νοικοκυρά.

Τα παραδείγματα πολλά: Ελένη Μενεγάκη, Δέσποινα Βανδή, Φαίη Σκορδά, Έλλη Κοκκίνου, Ευγενία Μανωλίδου, Κατερίνα Καινούργιου και Πηνελόπη Πλάκα κάνουν μόνες τους τα ψώνια της ημέρας και δεν είναι λίγες οι φορές, που τις έχουμε δει φορτωμένες με τα οικογενειακά βάρη.

Για εκείνες πάνω απ΄όλα είναι η οικογένειά τους γι΄ αυτό και φροντίζουν να έχουν πάντα το ψυγείο του σπιτιού τους γεμάτο και τα αγαπημένα τους πρόσωπα ευχαριστημένα. Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που τις αγαπάμε ακόμη περισσότερο, γιατί ανταποκρίνονται πιστά στο πρότυπο της μέσης Ελληνίδας νοικοκυράς.