Με χιούμορ και αυτοσαρκασμό έγινε η πρεμιέρα του "Όλα παίζουν"

Η καρτουνίστικη αισθητική και η χιουμοριστική διάθεση ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της εκπομπής.
Με χιούμορ και αυτοσαρκασμό έγινε η πρεμιέρα του "Όλα παίζουν"



Σε ένα σκηνικό που έμοιαζε βγαλμένο από σελίδες κόμικ παρουσιάστηκαν ένα-ένα τα μέλη της ομάδας του "Όλα  παίζουν" λέγοντας ο καθένας και από κάτι προσωπικό.

Πρώτη έκανε την εμφάνισή της η Κατερίνα Καινούργιου που αναφέρθηκε στα κομμένα κατά δύο πόντους μαλλιά της, αλλά και τα 14ποντα έναντι των 17ποντων παπουτσιών της για να καταλήξει:  «Τους ξεπάστρεψα όλους κι έμεινα μόνη στην απογευματινή ζώνη του Alpha».

Αμέσως μετά ακολούθησε ο Γιώργος Λιανός που έπαιξε με μερικές διαφορετικές προφορές για να εξηγήσει, στη συνέχεια, πως ήταν παιδί του Ant-1, αλλά έπειτα από τεστ DNA, αναγκάστηκε να αναζητήσει καινούργια... οικογένεια.

Ως μητέρα τριών παιδιών αυτοσυστήθηκε η Αλέκα Καμηλά που τραγούδησε παραφράζοντας τη "Μαίρη Παναγιωταρά", ενώ τελευταία βγήκε η Μπέττυ Μαγγίρα, ξεκινώντας με hip hop για να καταλήξει: «Μια περιουσία στα botox έχω φάει κι εσείς θέλετε να τσαλακωθώ;». Και άρχισε να τσαλακώνει επιδεικτικά κάποιες φωτογραφίες της.

Μετά τις απαραίτητες συστάσεις, οι ομάδα του "Όλα παίζουν" πήρε θέσεις στο καρτουνίστικο σκηνικό της εκπομπής και ζήτησε... ξεμάτιασμα λόγω πρεμιέρας.

Οι τέσσερις παρουσιαστές προχώρησαν στην παρουσίαση των ενοτήτων της εκπομπής, οι οποίες σε πολλά σημεία θύμιζαν "Δέστε τους".

Ενδεικτικά είναι τα βραβεία chic & shock που έχουν θεσπίσει, ενώ πριν το πρώτο διαφημιστικό break προανήγγειλαν παιχνίδια με τους τηλεθεταές και διαγωνισμούς.