Πέτρος Μπούτος: Η ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας με τον ΑΝΤ1

Όλο το παρασκήνιο της απομάκρυνσης του διευθυντή...
Πέτρος Μπούτος: Η ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας με τον ΑΝΤ1



Η είδηση ότι αποχώρησε ο Πέτρος Μπούτος από τον ΑΝΤ1 δεν μας ξάφνιασε ιδιαίτερα, καθώς εδώ και καιρό υπήρχαν οι ανάλογες φήμες.

Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 αποφάσισαν οριστικά την Τετάρτη να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους με το διευθυντικό στέλεχος και την Πέμπτη ενημέρωσαν με μαιλ τους δημοσιογράφους για τους λόγους της διακοπής.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, «ο Πέτρος Μπούτος αποχωρεί από την εταιρεία παραγωγής ANTS PRODUCTION και τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ για να αξιοποιήσει μία νέα επαγγελματική ευκαιρία» την οποία όμως, οι υπεύθυνοι του σταθμού αποφάσισαν να μην κάνουν γνωστή.

Για την ιστορία ο Πέτρος Μπούτος είχε αναλάβει τον τελευταίο χρόνο να διευθύνει την εταιρεία «Αnts Production», η οποία ήταν υπεύθυνη για την παραγωγή πολλών από τις σειρές που παρακολουθούσαμε στον ΑΝΤ1.

Λέγεται ότι το κανάλι είχε ζητήσει στον πρώην διευθυντή να βρει χορηγούς για τις ελληνικές σειρές που προβάλλονταν στο πρόγραμμά του και η αδυναμία του δεύτερου να κλείσει τις συμφωνίες, ήταν ο λόγος που του έδειξαν τελικά την πόρτα της εξόδου.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για τους λόγους της αποχώρησής του από τον ΑΝΤ1.