Elton John: Στο πλευρό του celebrities για το μποϊκοτάζ στους Dolce and Gabbana

Μετά τις δηλώσεις των διάσημων σχεδιαστών η έκρηξη του Elton John δεν άργησε να έρθει...
Elton John: Στο πλευρό του celebrities για το μποϊκοτάζ στους Dolce and Gabbana



Οι Ιταλοί σχεδιαστές Dolce & Gabbana έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό Panorama και οι δηλώσεις τους σχετικά με τις υιοθεσίες παιδιών από ζευγάρια του ίδιου φύλου προκάλεσαν ποικίλες αρνητικές αντιδράσεις. Οι διάσημοι σχεδιαστές χαρακτήρισαν τα παιδιά που προκύπτουν από εξωσωματικές "συνθετικά" και "χημικά προϊόντα".

Συγκεκριμένα είπαν: "Η μοναδική οικογένεια είναι μόνο η παραδοσιακή" κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του Elton John o οποίος έχει αποκτήσει δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας μαζί με τον σύζυγό του David Furnish.

Ωστόσο, ο Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana εκτός από συνεργάτες έχουν υπάρξει και ζευγάρι στο παρελθόν ενώ έχουν δηλώσει πως δεν πιστεύουν στον γάμο μεταξύ των ίδιων φύλων.

Έτσι λοιπόν, η καμπάνια που ξεκίνησε ο Elton John εναντίον των σχεδιαστών όπως φαίνεται βρίσκει όλο και περισσότερους υποστηρικτές. Ο Ricky Martin, η Courtney Love και η Victoria Beckham είναι κάποιοι από τους διάσημους που τον στηρίζουν ενώ ήδη από χθες το hashtag #BoycottDolceGabbana έχει γίνει viral.

 Aκόμα, η διάσημη τενίστρια Martina Navratilova εξέφρασε τη στήριξή της στον τραγουδιστή, γράφοντας στο Twitter: "Τα D&G μπλουζάκια μου θα πάνε στα σκουπίδια. Δεν θελω να τα φορά ΚΑΝΕΙΣ πλέον".

Aπό την άλλη πλευρά, ο Stefano Gabbana μέσω των social media υποστήριξε ακόμα περισσότερο την άποψή του ενώ χαρακτήρισε τον Elton John "φασίστα". Παράλληλα, ο Dolce σε άλλη ανακοίνωσή του υποστήριξε πως πρόκειται για την προσωπική του άποψη και δεν είχε σκοπό να θίξει κάποιον ή να κρίνει τις αποφάσεις κάποιου...

Δες την συλλογή των Dolce & Gabbana στην Milan fashion week ΕΔΩ