Μαρία Μπεκατώρου: Θεωρώ την Υβόννη Μπόσνιακ αδερφή μου

Για την στενή φιλία της με την σύντροφο του Αντώνη Ρέμου, μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια.
Μαρία Μπεκατώρου:  Θεωρώ την Υβόννη Μπόσνιακ αδερφή μου



Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για την φιλία της με την Υβόννη Μπόσνιακ, σχολιάζοντας πως την θεωρεί αδερφή της ενώ αποκάλυψε πως και ο σύζυγος της είναι πολύ φίλος με τον Αντώνη Ρέμο!

«Παρότι γνωριστήκαμε στο πλατό της εκπομπής, καταλάβαμε αμέσως πως έχουμε πολλά κοινά. Αυτό που μας έδεσε στην πορεία είναι τα ειλικρινή και αμοιβαία συναισθήματα που έχουμε αναπτύξει η μία για την άλλη. Όλον αυτό τον καιρό που γνωριζόμαστε, μοιραζόμαστε μόνο αλήθειες», τόνισε στο People η Μαρία Μπεκατώρου και πρόσθεσε «Στο παρελθόν, εμπιστευόμουν περισσότερο τους ανθρώπους. Πλέον, πρέπει να αισθανθώ μεγάλη ασφάλεια για να μοιραστώ κάποιο μυστικό μου. Η Υβόννη ξέρει πολλά πράγματα για μένα. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, απόλυτα ειλικρινής, έντονα συναισθηματική και χαίρομαι που βρήκαμε η μία την άλλη. Τη θεωρώ αδελφή μου».

 Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Τα Καρντάσιανς», σχολίασε και τις σχέσεις που έχει ο σύζυγος της, Αντώνης Αλεβιζόπουλος με τον Αντώνη Ρέμο: «Τα πάνε πολύ καλά. Με τον Αντώνη, μάλιστα, είχαμε γνωριστεί πριν από πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή χαθήκαμε και η Υβόννη μάς ξαναένωσε».