Mαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η κόρη της Λάσκαρη διηγείται ενδιαφέρουσες ιστορίες

Είναι αυθόρμητη, δεν φοβάται και δεν επιδιώκει να γίνει αρεστή...
Mαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η κόρη της Λάσκαρη διηγείται ενδιαφέρουσες ιστορίες



Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, στα 36 της αποδεικνύει περίτρανα πως το "βαρύ" επίθετό της δεν την εμπόδισε από το να κάνει όσα ήθελε. Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου έχει ζήσει όμορφα στο παρελθόν έχοντας συλέξει μερικές ζηλευτές εμπειρίες. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, αναπολεί παλιές στιγμές, μιλά για την σχέση της με την μητέρα της, για το πώς έζησε την Αλίκη Βουγιουκλάκη ενώ παραδέχεται ότι δεν ήταν και το πιο ήσυχο παιδί...

"Το κορυφαίο που έχω να θυμάμαι είναι κάποια Πρωταπριλιά όταν ήμουν στο Λύκειο, τηλεφώνησα στον πατέρα μου και είπα ότι μας πυροβόλησαν στο δρόμο. Ο μπαμπάς το πίστεψε. Έφτασα στο σχολείο και βρήκα την αστυνομία. Είχε κινητοποιήσει τους πάντες" εξομολογήθηκε.

"Έκανα πράγματα ακραία, ζούσα όπως ήθελα. Και κάποια στιγμή, γύρω στα 23 μου, αποφάσισα ότι δε μου λέει τίποτα όλος αυτός ο τρόπος ζωής, και οι ανούσιες, κοσμικές έξοδοι. Άρχισα γιόγκα, πήγα να μείνω στο Πόρτο Ράφτη κοντά στη φύση, ξεκίνησα τη χορτοφαγία, άρχισα να διαβάζω. Ένιωσα ένα τεράστιο κενό και ήθελα να με ισορροπήσω και να εξελιχθώ".

Για τις οικογενειακές συναντήσεις με την Αλίκη θυμάται κάθε λεπτομέρεια: "Πηγαίναμε συνεχώς στο σπίτι της, ήταν πολύ μέσα στην ζωή μας. Γλυκιά και ζεστή γυναίκα. Κι εκείνη έρχονταν συχνά σε εμάς. Ήταν εκρηκτική η χημεία όταν συναντιόμασταν οι δυο τους, η Αλίκη και η μαμά. Έβγαιναν πολύ τότε, η κατάσταση ήταν σαν ένα συνεχόμενο πάρτυ. Πολλές φορές ξύπναγα στις 7 να πάω σχολείο και στο σαλόνι έπαιζαν ακόμα χαρτιά". 

Όσον αφορά την μητέρα της, Ζωή Λάσκαρη: "Ήταν πιο αυστηρή αλλά ήμασταν πολύ δεμένες. Με έπαιρνε πάντα μαζί της. Δεν πήγαινα στο δημοτικό καμιά φορά, γιατί είχα ξενυχτίσει μαζί της στον Ηριδανό. Ο μπαμπάς έλεγε: Που το τρέχεις το παιδί κι εκείνη απαντούσε: Το παιδί πρέπει να τα δει όλα" είπε.

Διάβασε την εξομολόγηση της Ζωής Λάσκαρη: "Έχω πιάσει τον Λυκουρέζο να με απατά 100 φορές!" ΕΔΩ