Shaya: Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν πήγα στην Eurovision

Την δυσαρέσκεια της που δεν κατάφερε να κερδίσει τον διαγωνισμό του Eurosong εξέφρασε η Shaya ενώ σχολίασε και τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας.
Shaya: Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν πήγα στην Eurovision



Η Shaya Hansen τόνισε πως είναι στεναχωρημένη για το γεγονός πως δεν κατάφερε να κερδίσει το εισιτήριο για την Eurovision, ενώ σχολίασε και την δήλωση του Γιώργου Λιάγκα που την χαρακτήρισε ως την… χειρότερη της βραδιάς!

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Shaya στο περιοδικό You:

-Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «H Shaya ήταν η χειρότερη από όλους»! Σε στεναχώρησε αυτό;

«Ο Γιώργος Λιάγκας από κοντά μου είχε πει καλά λόγια για το τραγούδι μου, τώρα… δεν ξέρω. Ο ήχος εκείνη την βραδιά ήταν περίεργος και θα υπήρχαν σίγουρα αρνητικά σχόλια. Ο καθένας πάντως έχει την ελευθερία να πει την άποψη του».

-Υπήρξαν δηλαδή τεχνικά προβλήματα;

«Όλα στις πρόβες ήταν εξαιρετικά, στο live εντάξει, έτυχαν διάφορα».

-Τι γεύση σου άφησε  η συμμετοχή σου στην Eurovision;

«Πολύ καλή. Την βραδιά του ελληνικού τελικού ο κόσμος ήταν πολύ ζεστός. Με το που βγήκα στην σκηνή αισθάνθηκα σαν να είχαν έρθει όλοι σε δική μου συναυλία. Χάρηκα και απόλαυσα πολύ την διαδικασία».

-Το ότι το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό από τα προγνωστικά (σ.σ. η Μαρία-Έλενα Κυριάκου κέρδισε το εισιτήριο για την Eurovision) που σε έδειχναν πρώτη σε απογοήτευσε;

«Εντάξει… στεναχωρήθηκα λίγο που δεν κέρδισα αλλά ίσως αυτό έπρεπε να γίνει. Εύχομαι πάντως καλή επιτυχία στην Μαρία-Έλενα και ελπίζω να πάει καλά».