Iβάν Σβιτάιλο: Έζησα την φτώχεια και τον ρατσισμό αλλά τα κατάφερα

Μάθε ποιος είναι ο sexy χορευτής από την Ουκρανία.
Iβάν Σβιτάιλο: Έζησα την φτώχεια και τον ρατσισμό αλλά τα κατάφερα



Γεννήθηκε στη Γιάλτα, ένα καλοκαιρινό θέρετρο της Κριμαίας στην Ουκρανία. Εκεί έζησε ως τα δέκα του μέχρι που ήρθε στην Ελλάδα με την μητέρα του και τελικά ελληνοποιήθηκε. Ο Iβάν Σβιτάιλο κατάφερε να κερδίσει υποτροφία από το Ίδρυμα Ωνάση και να βρεθεί στην Νέα Υόρκη για να σπουδάσει χορό.

Τα περισσότερα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στο δωμάτιο 314 της φοιτητικής εστίας του Ζωγράφου, όπου έκανε μπάνιο στα κοινόχρηστα ντους, έπαιζε τερματοφύλακας στα ποδοσφαιρικά ματς των φοιτητών και μελετούσε τα σχολικά του μαθήματα στην πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη.

Πλέον θεωρείται ένας από τους πιο sexy και πετυχημένους χορευτές έχοντας συμμετάσχει στις μεγαλύτερες θεατρικές παραστάσεις της Αθήνας, έλαβε μέρος στο Dancing with the Stars, εμφανίστηκε στο "Rocky Horror Show" και στους "Δαίμονες" ενώ αυτό το διάστημα κάνει guest εμφανίσεις στην δημοφιλή σειρά του Mega "Κάτω Παρτάλι".

Ο sexy Kριμαίος μίλησε στην εφημερίδα Αγορά για την πορεία του, τις δυσκολίες που συνάντησε στην Ελλάδα, τον ρατσισμό που έχει βιώσει, τον ρόλο του στο Κάτω Παρτάλι αλλά και για το αν είναι μόνος ή βρίσκεται σε κάποια σχέση. Ωστόσο, προτίμησε να μην δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση για τις φήμες όσον αφορά την σχέση του με την Βασιλική Τρουφάκου. 

"Το Κάτω Παρτάλι είναι και θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία και σαν ρόλος άλλα και σαν συνεργασία. Όλο το cast είναι υπέροχο, τα κείμενα εξαιρετικά, το περιβάλλον ζεστό και φιλικό. Τι άλλο θα ήθελε κανείς... Νιώθω τυχερός". 

Για τον ρατσιμό και τις δυσκολίες που έχει βιώσει: "Τα εμπόδια που χρειάστηκε να ξεπεράσω για να νιώθω ασφαλής και ήρεμος ήταν σίγουρα πολλά. Έζησα την φτώχεια, τον ρατσισμό, το μετέωρο, την δεύτερη γλώσσα, την προσαρμογή σε ξένο περιβάλλον. Όλα αυτά θα μπορούσαν να με λαβώσουν, να με περιορίσουν, να μου κόψουν την ορμή μου. Δεν το είδα να συμβαίνει. Ίσα-ίσα λειτούργησαν σαν μια δοκιμασία και πλέον κοιτάζω πίσω με αισιοδοξία και θετική σκέψη. Δεν υπάρχει το λάθος, δεν υπάρχει το ακατόρθωτο. Η ζωή συνεχίζει να με εκπλήσσει και εγώ πιο διατεθημένος από ποτέ να την ζήσω!". 

Όσον αφορά την σχέση του με την Βασιλική Τρουφάκου και για το αν είναι ερωτευμένος: "Δεν θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Νιώθω ότι δεν αφορά κανένα. Σίγουρα υπάρχουν γυναικείοι πειρασμοί, αλλά εγώ λειτουργώ καλύτερα όταν έχω μόνιμη σύντροφο. Δεν μπορώ το από εδώ και από εκεί." κατέληξε.

Δες τους πιο κούκλους- καλοντυμένους άντρες που έχεις δει στην ζωή σου ΕΔΩ