Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δες πόσο πολύ αδυνάτισε! Καμία σχέση με πριν (Photo)

Η ξανθιά παρουσιάστρια έχει χάσει πολλά κιλά.
Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δες πόσο πολύ αδυνάτισε! Καμία σχέση με πριν (Photo)



H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όπως φαίνεται έχει μπει σε αυστηρή δίαιτα ενόψει καλοκαιριού. Η ξανθιά παρουσιάστρια του Alpha προσέχει πολύ την διατροφή της ενώ φροντίζει πάντα σε κάθε της εμφάνιση να είναι λαμπερή και περιποιημένη.

Η ίδια ωστόσο, έχει δηλώσει: "Πέρασα ένα πρόβλημα που έβαλα απότομα βάρος και όλοι έλεγαν ότι πάχυνα και τι μου συμβαίνει. Λες και η ομορφιά του ανθρώπου ή το ταλέντο στην παρουσίαση εξαρτάται από τα κιλά… Δεν ήμουν παχύσαρκη, τα συν ή πλην 5-8 κιλά δεν νομίζω ότι κάνουν τη διαφορά. Πάντα ήμουν ισορροπημένη, δεν στερούμουν. Τώρα απλά είμαι λίγο λιγότερα κιλά από όταν ήμουν πάντα". 

Η τελευταία φωτογραφία που ανήρτησε όμως στον λογαριασμό της στο Instagram μέσα από το καμαρίνι της την δείχνει τρομερά αδυνατισμένη. Η νεαρή παρουσιάστρια πόζαρε για μια selfie γράφοντας "Πεινάωωω.." ενώ φορούσε ένα μαύρο crop top το οποίο αναδείκνυε την εντελώς flat κοιλιά της. 

Η sexy αυτή φωτογραφία προκάλεσε τα αντιφατικά σχόλια των θαυμαστών της καθώς κάποιοι την εκθείασαν για τις αναλογίες της, ενώ ορισμένοι σχολίασαν ότι δεν υπάρχει λόγος να μην τρώει αφού δεν έχει ανάγκη! Ελπίζουμε μόνο να μην το παρακάνει!

Διάβασε ποιος από τους δύο, η Σπυροπούλου ή ο Λιάγκας έχει δίκιο ΕΔΩ 

Δες πώς θα χάσεις 20 κιλά μέχρι το καλοκαίρι ΕΔΩ