Christina Aguilera: Μας συστήνει για πρώτη φορά την κόρη της

Η Summer Rain της έχει κλέψει την καρδιά με τα καταγάλανα μάτια της!
Christina Aguilera: Μας συστήνει για πρώτη φορά την κόρη της



Η Christina Aguilera εδώ και 7 μήνες έχει στην ζωή της την κόρη της, Summer Rain, καρπό του έρωτα της με τον Matt Ruttler, και μας την παρουσίασε για πρώτη φορά μέσα από τις σελίδες ελληνικού περιοδικού. Και ναι, η μικρή διαθέτει καταγάλανα μάτια όπως η μαμά της…

Η 34χρονη star, η οποία έχει και έναν 7χρονο γιο από τον πρώτο της γάμο, μίλησε στο περιοδικό Hello για την κόρη της, αλλά και για το περίεργο όνομα της ενώ αποκάλυψε και τα σχέδια της για τον μελλοντικό γάμο της με τον Ruttler!

Απόσπασμα όσων δήλωσε η Christina Aguilera στο περιοδικό Hello

Πώς νιώσατε όταν είδατε για πρώτη φορά την Summer Rain;

«Ήμουν ενθουσιασμένη. Ήταν τόσο όμορφη και ήσυχη, που είχα πάθει σοκ. Αμέσως μετά τη γέννησή της, όταν την έβαλαν στην αγκαλιά μου και αντικρίσαμε με τον Ματ αυτά τα τεράστια, καταγάλανα μάτια, απλώς τη χαζεύαμε. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ειδικά όταν την άγγιξα και ήρθε σε επαφή το δέρμα της με το δικό μου, ένιωσα καθαρή αγάπη. Νομίζω ότι αυτό είναι όλο το νόημα της ζωής».

Η κόρη σας έχει ένα πολύ ιδιαίτερο όνομα. Πώς το επιλέξατε;

«Το καλοκαίρι (summer) είναι η εποχή που παντού απλώνεται η ζέστη και το φως. Από την άλλη, η βροχή (rain)  εξαγνίζει τα πάντα, επιτρέποντας στη ζωή να δημιουργηθεί ξανά από την αρχή και να αναπτυχθεί. Επιπλέον, προσωπικά λατρεύω μια καλοκαιρινή βροχή, τόσο οπτικά όσο και για τα συναισθήματα που μου δημιουργεί. Ήθελα το όνομα της να είναι εμπνευσμένο και γεμάτο αγάπη και χαρά. Κι αυτό ακριβώς εκπέμπει σε όποιον βρίσκεται δίπλα της».

Πώς είναι ο Matt σαν μπαμπάς και πως είναι η σχέση του με τον γιο σας Max;

«Ο Matt έχει πολλά αδέλφια και έτσι δεν δυσκολεύτηκε καθόλου στον ρόλο του γονιού. Είναι πολύ υπεύθυνος και κάνει εξαιρετική δουλειά σαν μπαμπάς».

Έχετε ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τον γάμο σας;

«Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ απασχολημένη με τα επαγγελματικά μου, αλλά γενικά δε βιαζόμαστε να ορίσουμε ημερομηνία γάμου. Μόλις μετακομίσαμε στο νέο μας σπίτι και, προς το παρόν, απολαμβάνουμε την ηρεμία και την αγάπη που δίνουμε και παίρνουμε από το νέο μέλος της οικογένειάς μας».