Θωμαή Απέργη: Αυτή είναι η αλήθεια για την νευρική ανορεξία

Η τραγουδίστρια μιλά για την φημολογούμενη νευρική ανορεξία και την Eurovision.
Θωμαή Απέργη: Αυτή είναι η αλήθεια για την νευρική ανορεξία



Η Θωμαή Απέργη έδωσε την δική της απάντηση για τις φήμες που την θέλουν να πάσχει από νευρική ανορεξία. "Προσπαθώ να μην εστιάζω στα αρνητικά σχόλια τέτοιου τύπου γιατί θεωρώ πως αποπροσανατολίζομαι από το στόχο μου. Σίγουρα στεναχωρήθηκα μόλις διάβασα τα πρώτα δημοσιεύματα, κυρίως όμως σκέφτηκα τους γονείς μου και τους κοντινούς μου ανθρώπους που ξέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αντιμετωπίζω ένα θέμα με υπερθυροειδισμό, όπως εκατομμύρια κόσμος και λαμβάνω αγωγή! Παραταύτα, νιώθω υπέροχα!" είπε διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο όσα ακούγονται. 

Παράλληλα, μίλησε για την συμμετοχή της στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision ενώ σχολίασε και την προηγούμενη συμμετοχή της όταν είχε λάβει ξανά μέρος το 2013. "Σίγουρα έχω την εμπειρία του 2013, όμως, κάθε φορά είναι διαφορετική! Το τραγούδι μου φέτος είναι ελληνικό, τελείως διαφορετικό, όμως, δε φοβάμαι! Είμαι πανέτοιμη και πολύ αισιόδοξη, είτε καταφέρω να εκπροσωπήσω τη χώρα, είτε όχι". 

Όσον αφορά την φετινή συμμετοχή της με το τραγούδι "Jazz & Συρτάκι" είπε: "Εκτιμώ πως το τραγούδι μας φέτος πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας! Ο ρυθμός του είναι catchy  και τον θυμασαι με το πρώτο άκουσμα και, ως προείπα, συνδυάζει με μοναδικά πρωτοφανή τρόπο τα jazz swing στοιχεία με το μπουζούκι του βιρτουόζου κ. Παπαδόπουλου. Επιπλέον, εξυμνεί τη χώρα μας σε μια κομβική στιγμή καθώς μιλά για ήλιο, θαλασσα, αγάπη, καλοκαίρι, Θεό και όλα όσα χαρακτηρίζουν την Ελλάδα. Είναι η στιγμή της Ελλάδας να προτάξει το παράστημά της με τον πιο λαμπερό και αισιόδοξο τρόπο!". 

H Θωμαή, στο παρελθόν έχει υπάρξει παχουλή και μετά από αυστηρή δίαιτα και γυμναστική κατάφερε να χάσει τα 20 κιλά που την ταλαιπωρούσαν. Μετά από αυτό, υιοθέτησε έναν υγιεινό τρόπο ζωής ενώ καθημερινά προσέχει την γραμμή της. Όπως η ίδια έχει πει, μεγάλωσε ως grow fat παιδί και ως τα 18 της δεν την ενοχλούσαν τα κιλά της παρά τo bullying που δεχόταν σε καθημερινή βάση στο σχολείο.

Τώρα, όσον αφορά τα σημερινά κιλά της δες τα δύο videos από την προηγούμενη και την φετινή συμμετοχή της στην Eurovision και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα για το αν έχει αδυνατίσει υπερβολικά ή όχι.

Η Απέργη το 2013

Η φετινή συμμετοχή της

Δες όλα τα τραγούδια του φετινού ελληνικού τελικού ΕΔΩ