Χρήστος Θηβαίος στο JoinUs: Με μεγάλωσε ένα gay ζευγάρι

H ελαττωματική φωνή, η χίπικη ζωή και οι τρεις γάμοι.
Χρήστος Θηβαίος στο JoinUs: Με μεγάλωσε ένα gay ζευγάρι



Τον Χρήστο Θηβαίο φιλοξένησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο MAN-IFESTO της εκπομπής JoinUs του ΣΚΑΙ αυτό το Σάββατο. 

Δες τι είπε…

Για την «ελαττωματική» φωνή του:

Η βραχνή φωνή μου είναι εκ γενετής ελάττωμα. Οι φωνητικές χορδές μου δεν εφάπτονται, δεν είναι κοντά. Περνάει ένας ανεξέλεγκτος αέρας. 

Για την καλλιτεχνική οικογένεια: 

Όλοι οι συγγενείς μου ήταν ηθοποιοί και μουσικοί. Ο πιο γνωστός της οικογένειας ήταν ο θείος μου, ο Αντώνης Παπαδόπουλος, ο «πύραυλος» στις ταινίες με τον Θανάση Βέγγο. Οι γονείς μου ήταν ηθοποιοί μπουλουκιών. Ο πατέρας μου ήταν τενόρος της λυρικής και μετά ερωτεύτηκε τη μάνα μου και μπήκε στο μπουλούκι. Γνώρισα μια μεγάλη οικογένεια. Είναι σαν να υπάρχουν δεσμοί αίματος, συνείδησης. Είναι συγγενής μου ο Κώστας Βουτσάς, η Μάρθα Καραγιάννη, η Σόφη Ζαννίνου. 

Με μεγάλωσε ένα gay ζευγάρι. Λόγω του ότι μέναμε σε κοινόβια, όπως το σπίτι του ηθοποιού στη Βούλα, έφτασα σε πολύ μεγάλη ηλικία για να συνειδητοποιήσω ότι είναι κοινωνικά κατακριτέο να έχεις ομοφυλοφιλική προτίμηση. Μου ήταν πάρα πολύ φυσικό. 

Για τη δουλειά του στο φούρνο του Φιλιππίδη: 

Πήγα στην Ιταλία να σπουδάσω φιλοσοφία γιατί οι γονείς μου δεν ήθελαν να εμπλακώ στο χώρο του θεάτρου ή της μουσικής. Παρακαλούσα τον πατέρα μου να μου αγοράσει μία κιθάρα και τελικά μου λέει «αφού τη θέλεις θα πας να δουλέψεις για να την αγοράσεις». Πήγα να δουλέψω σε ένα φούρνο που ανήκε στην οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη. 

Για τους τρεις γάμους: 

Έχω κάνει τρεις γάμους και τρία παιδιά. Τον μεγάλο μου γιο τον έκανα στα 38 μου, είναι 14. Είναι πολύ όμορφο γιατί τα παιδιά αγαπιούνται πολύ μεταξύ τους.  

MANIFESTO 35 CHRISTOS THIVEOS JoinUs S1 from join us on Vimeo.